Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas átverés az Álarcos énekes leleplezése?

Hatalmas átverés az Álarcos énekes leleplezése?

Színes

Hatalmas átverés az Álarcos énekes leleplezése?

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.03.01. 09:09

Alaposan meg van trükközve.

Az RTL Klub rendesen betalált az Álarcos énekessel: a showműsor már harmadik hete olyan nézettégi számokat produkál, mint az X-faktor. A legutóbbi adásban óriási meglepetést okozott az Unikornis leleplezése.

Ha már szóba jött a leleplezés, nyilván egy előre felvett műsornál sokat trükköznek a készítők, főleg egy olyannál, mint az Álarcos énekes, ahol a legnagyobb titokban kell tartani a kiesők személyazonosságát a tévében lemenő műsor végéig, ami több hétnyi titkolózást jelent.

Feltevődik a kérdés, hogy a jelenlévő közönség, akik a helyszínen szavaznak egy-egy párbaj után a versenyzőkre, hogyan képesek ennyi ideig titokban tartani, hogy kik rejtőznek a maszkok alatt?

Erről Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója beszélt korábban a Fókusznak. A leleplezés alatt ugyanis kiküldik a stúdióból a közönséget, így a leleplezés alatt csak a Nyomozók és a stábtagok vannak jelen. Ezért van az is, hogy a leleplezés alatt csak a Nyomozók reakcióját mutatják.

Na, de a műsornak van még egy óriási trükkje, amiből a tévénézők semmit sem érzékelnek. Mielőtt megtörténik a leleplezés, a kieső versenyzőt kiviszik egy gyors smink- és hajkorrekcióra, addig a közönséget is kiküldik a stúdióból, csak ezután veszik fel a maszk levételt.

Mindez persze nem vesz el a műsor értkéből, a statisztikák és az értékelések bizonyítják, hogy a nézők sokkal jobban kedvelik az RTL Klub Álarcos énekesét, mint a TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorát. Vasárnap újra öt produkciót láthatunk, és nem kizárt, hogy komoly balhéra számíthatunk a negyedik adásban.

Borítókép: RTL Klub