Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Már most megszületett az év legviccesebb természetfotója

Már most megszületett az év legviccesebb természetfotója

Színes

Már most megszületett az év legviccesebb természetfotója

Színes

Toronicza Péter 11:48

Főszerepben a sirályok, na meg egy műpénisz.

Tegyük hozzá, hogy a műanyaszennyezést nagyon is komoly témának kell tekinteni napjainkban, de ha nem történik néha valami vicces ezzel kapcsolatban, akkor mély depresszióba esnénk. Elképesztő mennyiségű műanyag kerül a környezetbe, és ezek nagy része apró formában jelenik meg az élőlények szervezetében. (Amit a sirályok találtak, az nem volt annyira apró.) Kicsit későn kapcsoltunk ezzel kapcsolatban, de legalább már igyekszünk tenni ellene.

Jennifer Leigh Warner természetfotós közben megcsinálta az év egyik legviccesebb sorozatát a témában. Warner a La Jolla tengerpartra látogatott el Kaliforniában, mivel a fókák ellését akarta lencsevégre kapni. Természetesen ezzel is volt elfoglalva, de aztán kiszúrt egy sokkal poénosabb dolgot.

A tengerpart tele volt sirályokkal, és észrevette, hogy az egyik csapat nagyon hevesen játszik valamivel. Először azt gondolta, valami ételen marakodnak, de túl nagy volt, aztán közelebb érve rájött, hogy egy műpénisz az.

„Ez valószínűleg a legviccesebb műanyagszennyezés, amit valaha láttam.”

- írta a fotós, aki megosztotta azt is, hogy ne feledjük, amit a tengerbe és az óceánba dobunk, az egy idő után az állatok szájában köt ki.

Végül az egyik madár megunta a játszadozást, és elrepült a szexuális segédeszközzel kisajátítva magának.

  

Borítókép: Christof STACHE / AFP – Fotósorozat a cikkben: Jennifer Leigh Warner