promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feladja a versenyt az Exatlon Hungary Kihívója?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megfordult már a fejében, hogy önként kiszáll a versenyből.

Az Exatlon Hungary játékosai közel két hónapja vannak már Dominikán. Ez egy elég hosszú idő, ha azt nézzük, hogy ilyen régen látták utoljára a családjukat és a szeretteiket.

A múlt heti Előny játék győztes csapatának minden tagja felhívhatta az otthoniakat, ez pedig erőt adott a Bajnokoknak a verseny további részében, viszont a Kihívók teljesen összeomlottak, hogy nem ők nyerték ezt a mérkőzést.

Adu László Dánielnek másfél hónapos kisfiától és szerelmétől kellett elbúcsúznia, mikor elindult a versenyen a 15 millió forintos fődíjért. A versenyző a Ripost munkatársának beszélt arról, hogy milyen nehezen viseli családja hiányát:

„Úgy érzem, eléggé befolyásolja a teljesítményemet is, hogy nem láttam a kisfiamat, és nem hallottam a párom hangját már hónapok óta. Ez így nagyon rossz.”

Bár Adu csalódott, hogy nem hívhatta fel a szeretteit, mégis úgy érzi, ha látta volna őket, az nagyban befolyásolta volna a versenyben maradását:

„Láttam volna, hogy mennyit fejlődött, hogy a párom könnybe borul, így még jobban húzott volna haza a szívem, pedig most is nagyon hazahúz. Emellett persze örültem is volna neki, hiszen nagyon hiányoznak nekem.”

Pénteken a Medál játékkal folytatódik az Exatlon Hungary. Mivel a Kihívók nyerték a csütörtöki Végjátékot, így ők megmenekültek a párbajtól és a kieséstől. Most már biztos, hogy a Bajnokok csapatából fog távozni valaki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás