promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fény derült az igazságra, vele jött össze Szente Vajk
Borítókép:  Médiaklikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tőlük azonban ne várjunk romantikus, összebújós közös fotókat.

Az Erdélyi Tímeával tönkrement házassága óta sokáig nem volt senkivel Szente Vajk, azonban egy hónapja körülbelül a Ripost egyik olvasója lencsevégre kapta a színész-rendezőt, ahogy egy csinos, szőke hölggyel mutatkozott egy budapesti étteremben.

A párnak mind ez idáig sikerült titokban tartaniuk a kapcsolatukat, azonban egyre gyakrabban jelennek meg együtt rendezvényeken. A Blikk kérdésére Vajk elárulta, hogy Tiborcz Fannival jött össze, akivel már régóta ismerik egymást.

„Évek óta ismerjük egymást, hiszen dolgoztunk már együtt, és bár mindig szimpatikusak voltunk egymásnak, beszélgetésen kívül soha nem volt több. Pár hónapja egy baráti összejövetelen viszont megváltozott minden, és megtettük az első lépést egymás felé. Azóta ismerkedünk, még az elején járunk a kapcsolatunknak”

Vajk hozzátette, hogy ahogy eddig is, ezután sem szeretne a magánéletével szerepelni, ezért közös összebújós, tengerparti fotókat ne is várjunk tőlük. A színész és barátnője nem akar titkolózni, sem bújkálni, úgy akarják ápolni a kapcsolatukat, hogy ne kelljen attól tartaniuk, hogy ki látja meg, vagy ki fotózza le őket.

A korábban táncművészként tevékenykedő Fanni már korábban is látta Vajkot a színpadon, de azt mondta, csak az utóbbi időben kezdte el komolyabban követni a munkásságát.

„Korábban táncművészként több TV2-s produkcióban is dolgoztam, és két darabban is, amit Vajk rendezett. Az egyik négy esztendeje a Shrek volt, majd két éve az Apáca show-ban is találkoztunk, de mindig csak munkakapcsolat volt köztünk ... Régebben is láttam a színpadon és a rendezéseit is, ám mostanában amire volt lehetőségem, újra beültem, mert már más szemmel nézem az előadást is”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás