promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish őrülten nagy Justin Bieber-rajongó
Borítókép:  Jean-Baptiste Lacroix / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Saját maga osztotta meg, hogy tele volt Justin Bieber poszterekkel a szobája.

Ahhoz képest milyen jó zenét csinál Billie Eilish, elképesztő belegondolni, hogy ki motiválta. Mondjuk azért az fontos, hogy Eilish mellett ott van a bátyja, Finneas O'Connel is, akinek rengeteget köszönhet a 18 éves lány. Szépen kezeli a terhet, mivel az énekesnő ilyen fiatalon már felléphetett az Oscar-gálán, és rásózták a 25-ik James Bond film főcímdalát is. Jól vette az akadályt, szó se róla, de a kritikánkban mindent szépen leírunk. 

Eilish rajongóként örülhet, mivel nem olyan rég jelent meg Bieber friss stúdióalbuma, a Changes. Az énekes vallott arról, hogy gyerekkorától a zeneipar diktálja a szabályokat az életében, és ez mély nyomokat hagyott benne. A felnőtté válás is depressziót hozott magával, és elmondása szerint nagyban köszönheti menedzserének, Scooter Braunnak azt, hogy ma már jobban érzi magát.

Bieber nemrég interjúzott az Apple Music Beats 1 műsorában, ahol elmondta, hogy kicsit félti Eilisht is ettől, és ha bármikor úgy érzi, szüksége van rá, akkor felhívhatja nyugodtan.

Eljöhet az a pont, hogy a rajongóból barát lesz, mivel Billie elég nagy Bieber fanatikus volt kiscsaj korában. Ő maga osztotta meg a képeket Instagramon, hogy tele volt Justin poszterekkel a szobája, de még pólója is volt. Gondoljatok ki erre valami szót, ami kifejező lehet, mert jómagam nem találom.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás