Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Bea elárulta, hogy miért fogant egyik lánya mesterséges úton

Gáspár Bea elárulta, hogy miért fogant egyik lánya mesterséges úton

Színes

Gáspár Bea elárulta, hogy miért fogant egyik lánya mesterséges úton

Színes

HZS 18:18

Gáspár Bea volt a vendége a Szülőszoba legutóbbi epizódjának, amelyben elárulta, Virág mesterséges úton jött világra, Győző „sok hülye fogyókúrás szere” miatt. 

Gáspár Győző felesége, Gáspár Bea volt vendége a Szülőszoba legutóbbi epizódjának, ahol egyebek között elárulta, hogy második lánya mesterséges úton jött a világra. S, hogy miért? Arról is beszélt Gáspár Bea – szúrta ki a 24.hu.

„Virág 2002-ben született, akkor már 28 éves voltam és ő 2001-ben fogant, de ő már mesterséges úton, mert a Győzőnek a sok hülye fogyókúrás szerei már nem tették azt lehetővé, hogy természetes úton megint teherbe essek. Annak idején ez még ciki volt, hogy úristen, nem lehet már rendesen gyerekünk, meg ha nem lehet, már ne is legyen, de ebbe én nem nyugodtam bele. De nem volt gond, mert az első inszemináció sikerült”

– fogalmazott.

Mint kiderült, második várandóssága ikerterhességnek indult, majd egy nagytakarítás alkalmával leesett a létráról a konyhaasztalra.

„Akkor bevéreztem és onnantól fogva megmaradt egy. De az Isten is így akarta. Olyan típusúból, mint a kisebb lányom egy is bőven elég”

– tette hozzá.

Borítókép: RTL Klub