Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dallos Bogi követi szerelme példáját, de csak két hétig

Dallos Bogi követi szerelme példáját, de csak két hétig

Színes

Dallos Bogi követi szerelme példáját, de csak két hétig

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.02.12. 19:49

Komoly lépésre szánta el magát az énekesnő.

Dallos Bogi és Puskás Peti jelenleg is az istenek szigetén, Balin vakációzik. A szerelmes pár nap, mint nap újabb fotókkal örvendezteti meg a rajongókat, vagy éppen fájdítja a szívüket, hiszen ki ne lenne most szívesebben Balin.

A legfrissebb fotósorozata mellett az énekesnő leírta, hogy mi a véleménye a szigetről, továbbá elárulta, hogy egy komoly lépésre szánta el magát. Akárcsak Peti, ő is vegán lesz, igaz, csak két hétig, amíg Balin vannak, de ki tudja, talán egyszer Bogi is végleg elhagyja az állati eredetű ételeket és italokat:

„Ma körbejártuk kicsit Ubud-ot és környékét. Rengeteg képet láttam már Pinteresten és Instagramon rizsteraszokról, vízesésekről, de így élőben látni fantasztikus volt. Ellátogattunk Holy Spring Tempomba is, ahol a legenda szerint a víz megtisztít, felszentel és gyógyít.

A sofőrünkkel beszélgettünk kicsit a helyi hindu vallásról, és a természethez való hozzáállásukról. Nagyon kedvesek az itteniek, mert hisznek a karmában, hisznek abban, ha ők mosolyognak ránk, mi is visszamosolygunk, hisznek abban, hogyha jól bánunk egymással, óvjuk a természetet, tiszteljük az isteneket, hagyományokat, földön túli erőket, akkor mi magunk is részesülünk a jóból, egészségből, boldogságból.

Ha utazni szeretnétek szívből ajánlom Balit, a repülőjegy a drága része, viszont a szállodák, éttermek, közlekedés otthoni árkategória, ha nem olcsóbb. Istenieket eszünk, ja és egyébként 2 hétig most én is vegán vagyok.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ma körbejártuk kicsit Ubud-ot és környékét. Rengeteg képet láttam már pinteresten és instagramon rizsteraszokról, vízesésekről, de így élőben látni fantasztikus volt. Ellátogattunk Holy Spring Tempomba is, ahol a legenda szerint a víz megtisztít, felszentel és gyógyít. A sofőrünkkel beszélgettünk kicsit a helyi hindu vallásról, és a természethez való hozzáállásukról. Nagyon kedvesek az itteniek, mert hisznek a karmában, hisznek abban, ha ők mosolyognak ránk, mi is visszamosolygunk, hisznek abban, hogyha jól bánunk egymással, óvjuk a természetet, tiszteljük az isteneket, hagyományokat, földön túli erőket, akkor mi magunk is részesülünk a jóból, egészségből, boldogságból. Ha utazni szeretnétek szívből ajánlom Balit, a repülőjegy a drága része, viszont a szállodák, éttermek, közlekedés otthoni árkategória, ha nem olcsóbb. Istenieket eszünk, ja és egyébként 2 hétig most én is vegán vagyok. Nagyon jó itt lenni, remélem nem hencegésnek veszitek a képeket és beszámolókat, szimplán szeretném veletek megosztani a boldogságom.#bali #ubud #holiday

Dallos Bogi (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Legolvasottabb hírek