promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: mindenkinek leesett az álla a kieső Panda kilétetől
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alaposan mellélőttek a nyomozók.

Vasárnap este láthattuk az RTL Klub vadonatúj showműsorának, az Álarcos énekesnek az első adását, ami máris óriási meglepetést okozott nemcsak a nyomozóknak, de a nézőknek is.

Az adás elején a nyomozók egymáson élcelődtek: főleg a televíziózásban zöldfülűnek mondható Dancsó Péter volt a célpont, de a videoblogger gyorsan visszadobta a labdát minden alkalommal.

A műsor első párbaját az Unikornis és a Szörnyecske vívta, majd miután mindkét versenyző előadta a produkcióját, a nyomozóknak meg kellett tippelniük, kit rejthetnek az álarcok. Az Unikornis esetében olyan nevek kerültek elő, mint Besenyei Péter, Hajdú Péter, Pintér Tibor és Csollány Szilveszter, míg a Szörnyecskénél Vadon Janira, Rákóczi Ferire, Vitray Tamásra, és Jáksó Lászlóra tippeltek. A dalok után a jelenlévő közönség szavazott arról, hogy ki jusson tovább a következő adásba, ami a Szörnyecske volt.

A második párbajt a Panda és a Nyuszi vívta. Míg előbbinél MC Ducky-ra, Csűrös Karolára, és Keleti Andreára, utóbbinál Kiss Ramónára, Dukai Reginára, Bíró Icára, és Szabó Zsófira gondoltak a nyomozók. A nézőknek jobban tetszett a Nyuszi produkciója, így a Panda a veszélyzónába került.

Az utolsó párbajt a Páva és a Robot vívta: ebben a fordulóban olyan hírességek nevei csendültek fel, mint Fásy Ádám, Alekosz, Vastag Csaba, Dzsudzsák Balázs, Kabát Peti, és Aurelio. Miután a nézők a Robotot juttatták tovább, a nyomozóknak el kellett dönteniük, hogy a három veszélyzónás közül kinek kell levennie az álarcot.

Úgy döntöttek, hogy az első adásban a Pandának kell felfednie a személyazonosságát, ám mindenkit megdöbbentett, hogy kit rejtett a jelmez. Csepregi Éva búcsúzott a műsortól, de leszámítva azt, hogy alig kapott levegőt a maszk alatt, az énekesnő nagyon élvezte a dolgot.

„Az a jó benne, hogy ehhez nem kell se smink, se fodrász, az ember lehet kövér vagy sovány, teljesen mindegy, mert jelmezben vagy”

A következő hétvégén ugyanúgy 19 órától látható az Álarcos énekes második adása, amiben újabb hat jelmezes lép színpadra: a Krokodil, a Kutya, a Fagyi, az Oroszlán, a Polip, és az Alien.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás