promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bencéék visszaköltöznek Magyarországra? – ez áll a háttérben
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence és Csobot Adél újra egy műsorban dolgozhatnak. Lehet, hogy a pár visszaköltözik Magyarországra?

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Istenes Bence a német X-Faktor után hamarosan újra műsorvezetőként tér vissza a képernyőre, nevezetesen az RTL Klub új showműsorába, az Álarcos énekesbe. A hírről maga Istenes számolt be az Instagram-oldalán. 

[[c]] 

Ráadásul Istenes Bence párja, Csobot Adél is szerepel majd a műsorban. Ketten legutóbb a 2019-es Nyerő párosban dolgoztak együtt. Azt pedig a pár egyik ismerőse árulta el a Blikknek, hogy

„Bence attól talán még boldogabb volt, amikor Adél neve is szóba került, hiszen nagyon szeretnek együtt dolgozni. (...) Már tavaly, a Nyerő Párosban is kiderült, hogy jól működnek együtt.”

A közös magyarországi munka azt is jelentheti, hogy családostul visszaköltöznek az országba. Ugyan Istenes Bence Németországban élő anyukája sokat segít,  de mint azt az ismerős megjegyzni:

„Két kisgyerekkel nem könnyű egy idegen országban, főleg úgy, hogy Adél még nem beszél olyan jól németül.”

Egy esetleges visszatérés lehetőségéről előző év októberében Istenes Bence maga beszélt D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.

„Nem titok, hogy Adél nem érzi kint jól magát, és ezért nem is tudok haragudni rá. Nekem az a fontos, hogy a családom jól érezze magát, hiszen ha nekik nem jó, akkor nekem sem. Ha ez huzamosabb ideig így marad, akkor lehet, hogy visszatesszük a bázisunkat Magyarországra.”

Időközben a Blikk arról ír, hogy az RTL Klub bemutatta az Álarcos énekes nyomozóit:

Csobot Adél mellett Dancsó Péter, Gáspár Laci és Sebestyén Balázs fogja megpróbálni kideríteni, hogy kiket rejtenek a jelmezek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás