promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Valóságshow-ban fog szerepelni Harry herceg felesége, Meghan Markle
Borítókép:  Insider
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle szerződést kötött a Netflix-szel.

Meghan Markle nem titkolja, hogy szeretne visszatérni a színészethez, a televízió és a film világába; most, hogy a házaspár hivatalosan is kilépett a brit királyi családból, ennek már semmi akadálya.

Bár Meghan-t ez korábban sem akadályozta. Hírt adtunk róla, hogy a Disney egyik produkciójában vállalt hangalámondásos munkát még tavaly decemberben, és az ezért járó fizetését teljes egészében az Elephants Without Borders nevű ausztrál vadvédelmi jótékonysági egyesületnek kérte átutalni.

Harry-nek és Meghan-nek komoly terveik vannak a filmes szakmában, produceri feladatokat akarnak vállalni a jövőben, és felröppentek hírek arról, hogy a Netflix is megkereste a párt. Utóbbi megerősítést nyert, hiszen nemrég érkezett az információ, hogy Meghan Markle egy valóságshow-ra írt alá a streamingszolgáltatónak.

Harry felesége egy stylist barátnőjével együtt, Jessica Mulroney-vel fog szerepelni a Netflix tízrészes I Do, Redo, azaz Igen, újra igen című műsorában, amiben olyan tehetős párok szerepelnek majd, akiknek az első házasságuk valamiért zátonyra futott, ezért másodszor is próbálkoztak.

Meghan-nek valóban volt már egy sikertelen házassága Trevor Engelson producerrel, ami 2013-ban, két év után bomlott fel.

„Hogy Meghan lesz a show egyik műsorvezetője, az egy óriási telitalálat! Hiszen a két évvel ezelőtti királyi esküvője jó példa arra, hogy hogyan lehet másodjára is pazar lagzit rendezni, ahol örök hűséget fogadsz álmaid hercegének”

– mondta a műsor egyik producere a PageSixnek.

Meghan barátnőjével, Mulroney-val együtt fogja vezetni a műsort, a hírek szerint ez a megbízás hatalmas pénzt, több száz millió forintnak megfelelő összeget hoz majd a Kanadában élő családnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás