promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a véleménye egy munkásembernek Schobert Norbiról – trágár szöveg
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hogyan gondolkodik a világról, mi a véleménye Schobert Norbi szavairól egy munkásembernek? Mutatjuk!

„Emberek! Hát ez e Schorbert Norbi nem normális. Há' hogy lehet ilyet mondani, hogy a férfiak csak azért kevernek az aszonyukkal, mert testi vágyból vonzódnak hozzá”

– teszi fel a költői kérdést egy egyszerű munkásembernek látszó férfi, miközben mezőgazdasági járművének ülésén elmélkedik a fitneszguru által elmondottakról. Jeleznék: az úriember ezzel csak finoman melegít. Mondhatni egy cizellált prológus ez. Hogy aztán szavaira gyújtást adva, érzelemtől fűtve, olykor trágár szavak kíséretében csapjon bele gondolatai sűrűjébe.

„Otthon ül mellettem, támogat, szeret engem. Há' most nagy lett a bulája, de nagy dolog, és akkor mi van, ha megnőtt a bulája? Én ugyanúgy szeretem őt, mint mikor kicsi volt a segge neki”

– hangzik a mondat, amely a maga erős őszinteségével együtt valószínűleg azt hivatott kifejezni, hogy a nő testénél fontosabb az a két egymást szerető lélek közötti érzelmi kötődés, egymásra való odafigyelés. De csakhogy egy könnyed összegzés kapjunk bizonyos típusú férfiakról:

„Van a tróger fajta, a f....opó fajta férfi, akinek teljesen mindegy, hogy a felesége hogy néz ki, az úgyis el fog menni félreb.szni.”

Majd egy éles kanyart véve az eszmefuttás áttér a szénhidrát és a táplálkozás fontosságára. Megtudjuk, hogy az „izék” az Északi-sarkon eszik a fókát, a zsír, mert azt tartja életben az ottaniakat. S, hogy mi tette tönkre az embert a szénhidrát helyett?

„A mocskos cigaretta, meg a 12 óra folyamatos munka, meg a hajsza. A robotolás, a létfenntartás. (...) Há próbáljá má Norbi kajával lapátolni egész nap! A szemed meg kiesik az éhségtől b...meg. Ott döglesz meg, de ha beversz öcsém fél tábla szalonnát, meg egy fél kiló kenyeret, meg hozzányomsz egy fél liter kólát...”

A videó végén még szó esik azokról a nőkről, akik a Norbi Update követői, majd az úriember egy erős zárással fejezi be videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás