promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: Ti adjátok a számba ezeket a szavakat, én ezeket nem mondtam – videó
Borítókép:  Schobert Norbi. Forrás: ContextUs.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi az elhízott nőkre tett megjegyzése után az ATV műsorának vendége volt.

A hét elején robban az utóbbi napok egyik legnagyobb bulvár bombája. A népszerű fitneszguru, Schobert Norbi Facebook-on elmondta, hogy 

a terhesség után elhízott nők miatt sok a válás.

Természetesen nagyon sok ismert ember kiakadt Norbi megjegyzésén, köztük a népszerű Tóth-lányok. Sőt, Tóth Gabi néhány hete szült, így ő végképp megszólítva érezte magát:

Nővére, Tóth Vera pedig hosszú bejegyzésben fejtette ki, hogy miért nem ért egyet Schobert Norbival.

Egy népszerű ember volt, aki kiállt a fitneszguru kijelentése mellett:

Az ATV nem volt rest, és kedd este élő adásba hívta Schobert Norbit, hogy magyarázza el mondatait. A műsor másik vendége Szentesi Éva volt – vette észre a Blikk.

Schobert Norbi azt állította, hogy ő semmi olyat nem mondott, ami ne lenne igaz, és természetesen ő az elhízásra akarta felhívni a figyelmet, ám szavai nagyobbat ütöttek, mint ahogy remélte.

A műsorvezető, Rónai Egon újra rákérdezett arra, hogy akkor mégis hogyan értette a videóban elhangzott szavakat, mire a fitneszguru a következőket mondta:

„Azt mondtam, és még egyszer elismétlem a mondatom, hogy nagyon sok házasság sajnos tönkremegy azon, hogy megváltozik a nő vagy a férfi külsőleg, és elmúlik a vonzalom, erről szólt a dolog. Nem mondtam azt, hogy nem szép, nem mondtam azt, hogy ronda. Bocsássatok meg, ti adjátok a számba ezeket a szavakat meg a kommentelők, én ezeket nem mondtam.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás