Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Drogos állapotban kapták el az X-Faktor döntősét

Drogos állapotban kapták el az X-Faktor döntősét

Színes

Drogos állapotban kapták el az X-Faktor döntősét

Színes

Helmeczi Benjamin 14:50

Gulyás Rolandot az X-Faktorban ismerte meg az ország.

Budapest 8-ik kerületében kapták el a rendőrök a 22 éves Gulyás Rolandot, aki a 2017-es X-Faktor harmadik helyezettje lett. A fiatal énekest drogos állapotban kapcsolták le vasárnap este.

Roland egyik barátja a Ripostnak mesélt az ügyről:

„Teljesen megdöbbentem, mert nem ilyennek ismertem meg. Rendes srác ő, csak biztosan rossz társaságba keveredett. Szerintem nagyon megbánta az egészet.”

A BRFK sajtóosztálya által kiadott közlemény szerint a rendőrök intézkedése során felmerült annak a gyanúja, hogy Roland kábítószert fogyasztott, ezért előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott:

„A férfit a józsefvárosi nyomozók kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki szabadlábon védekezik. Az előállítás során a férfival szemben kényszerítő eszközt nem alkalmaztak, kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.”

A hatályos büntetőtörvénykönyv 178. paragrafusa szerint a kábítószer birtoklása akár egytől öt évig terjedő börtönnel is büntethető, ez a szám viszont a drog mennyiségének tekintetében emelkedhet.

Gulyás Rolandnak január 13-án jelent meg egy dala, a Veled akarom.

Borítókép: 24.hu