promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem való anyának? – Meghan első civil fotója nagy felháborodást keltett
Borítókép:  People
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle elvitte kirándulni kisfiát az erdőbe, amiről kép is készült.

Megkezdődik Meghan Markle és Harry közös civil élete Kanadában. A herceg hétfőn csatlakozott családjához, Meghan és a kis Archie már napok óta új otthonukban vannak.

Sussex hercegnéje nemrég Vancouver közelében, egy erdős területen sétált két kutyájával és kisfiával, de természetesen a testőrök is velük tartottak a kiránduláson. A sétáról egy aranyos kép is készült, amit szinte azonnal be is támadtak az internetezők. Sokan kifogásolták, hogyan viszi Meghan Archie-t a babahordozóban; ahogy a képen is látszik, a kenguru egyik pántja lecsúszott, és így a kisfiú enyhe féloldalas helyzetbe került.

Most, hogy Harry és Meghan megkezdték civil életüket, szükségük van valami munkára, amiből fent tudják tartani magukat. A The Sun úgy tudja, a párnak komoly tervei vannak a filmiparban, tévé-, és mozifilmeket gyártó céget akarnak alapítani.

A hírek szerint Meghan-t és Harry-t már a Netflix is megkereste, hogy dolgozzanak együtt.

Meghan már a Disney-nél is elvállalt egy hangalámondásos munkát, amit decemberben el is kezdtek. Markle az ezért járó fizetését jótékony célra használja fel, az Elephants Without Borders nevű ausztrál vadvédelmi jótékonysági egyesületnek kérte átutalni a munkadíját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás