promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni szerint Schobert Norbinak igaza van – elmondta, miért
Borítókép:  femina.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dér Heni megvédte Schobert Norbit. Pontról pontra magyarázta el, mit is gondol. Az egyik felvetése szerint, „azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!"

Ahogy arról beszámoltunk, Schobert Norbi Facebookon, élő videóban fejtegette azt, hogy miért mennek tönkre a házasságok Magyarországon. Olyan kifinomult mondatokkal lepte meg követőit Norbert, minthogy:

  • „a nők számára a lelki szeretet is elég a szexhez, de nálunk, férfiaknál ez mindig vágyból indul."
  • „Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolja, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni."

Nagyon sokan, sokféleképp reagáltak eme magvas gondolatokra. Tóth Gabi például egy hétperces videóban fejtette ki ellenvéleményét, amit azzal kezdett, hogy megmutatta, hogyan néz ki nem sokkal a szülés után.

De Dér Heni már védelmébe vedte Norbit. Az énekesnő egy hosszú Instagram-bejegyzésben, pontokba szedve magyarázta, értelmezte új a fitnessguru által elmondottakat (ezeket változtatás nélkül közöljük):

  • 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban!
  • 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak..
  • 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!!
  • 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!!
  • 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!!
  • 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!!
  • 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!!
  • 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!!
  • 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!!
  • 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest!
  • 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!!
  • 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Emberek!! Egy pár gondolatot én is leírnék nektek: 1. Nem, nem támogat @norbi_schobert , mégis igazat kell adnom neki nagyon sok mindenben, ami elhangzott a live videóiban! 2. Nagyon sok mindent nem sikerült megérteni abból, amit próbált üzenni.. Rengeteg nebáncsvirág ember magára vette azokat a sorokat, amik nem is nekik szóltak.. 3. Itt nem a most szült édesanyákat vette górcső alá, hanem azokhoz szólt, akik évek óta plusz 20, 30 kg felesleggel élnek és közben elégedetlenkednek magukkal, s nem tesznek érte semmit!! Ez a férfiakra is vonatkozik!! 4. Nagyon sokan lusták kezdeni bármit az életükkel, de elsőként veszik sértésnek, ha valaki motiválni próbálja őket!! 5. Igen, nagyon várom már én is a várandós időszakot és lehet hogy én is dübbenve közelítem majd a hálószobát!!:)) De biztos vagyok benne, hogy a kisugárzásom megmarad, mert gyereknevelés mellett majd időt próbálok szakítani magamra is, és az igyekezetet értékelni fogja a párom is!! 6. Azok az emberek, akik most ekézik Norbit azt az időt, energiát guggolásba is fektethetnék és meglátják a változást!! 7. Nem idolokat kell követni, magadból igyekezz kihozni a maximumot!! Igen fáradságos, de megéri és édesebb lesz a munkád gyümölcse, ha nem műtétekkel és pszichológusokkal próbálod magad jobbá tenni!! 8. Rengeteg olyan szexi mamit tudnék példaként felhozni, akik nem genetikailag, hanem munkával tartják magukat gyerekek mellett kíváló formában!! 9. Csak elkezdeni nehéz, @norbi_schobert sem nézett ki mindig így, és ha neki és sok másnak sikerült, miért ne motiválhatna másokat!! 10. Nagyon sok olyan férfi ismerősöm lépett félre vagy hagyta ott a családját, mert a szeretett párja elengedte magát és nem is próbált jobban kinézni önmagához képest! 11. Nagyon sok női ismerősöm panaszkodott férjére, hogy otthon tesped sörrel a tv előtt és a nagy böfögő arcát és hasát nem tudja megkívánni!! 12. Minden csak rajtad múlik! Sértődés helyett és mártírkodás helyett inkább gondolkodjunk el!! Mindenkinek csodaszép, meghitt estét!!! Peace and love

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás