promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra ringbe szállhat Bochkor Gábor, és Sebestyén Balázs trónjára tör
Borítókép:  Bochkor Gábor. Forrás: 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajtóinformáció szerint Bochkor Gábor újra egy reggeli műsorral ébresztheti a rádióhallgatókat.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Jáksó Lászlóval indul a reggel a Sláger FM-en.

2019. február 7-én hallhattuk utoljára a rádióban Bochkor Gábort (István Danival egyetemben), az volt a Music FM Önindítójának utolsó adása. A Bors úgy értesült, hogy szakmai berkekben nyílt titok, hogy neves rádiós többször tárgyalt már a Sláger FM vezetőségével. Az egész ügyet eléggé titkosan kezeli a felek, így Jáksó László a következőket mondta a lapnak:

„Az elmúlt fél évben nagyon sokszor beszéltem Gáborral, és talán az ő nevében is mondhatom, hogy kifejezetten kedveljük egymást. Az ország egyik legtehetségesebb rádiósának tartom Boros Lajos mellett, ellentétben Sebestyén Balázsékkal. Nagyjából 30 évvel ezelőtt a Cappuccinóban is vezettünk egyszer közösen műsort, és már akkor is nagyon jól tudtunk együttműködni. Szerintem ez most sem lenne másképp, én bármikor szívesen dolgoznék vele, és szerintem a Sláger FM is tárt karokkal várná. Azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy Bochkor a csatornával tárgyalna.”

A lapnak több forrás is megerősítette azt, hogy egyre közelebb a visszatérés, ám a Bors hiába kereste a rádióst, Bochkor Gábor nem akart nyilatkozni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás