Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Újra ringbe szállhat Bochkor Gábor, és Sebestyén Balázs trónjára tör

Újra ringbe szállhat Bochkor Gábor, és Sebestyén Balázs trónjára tör

Színes

Újra ringbe szállhat Bochkor Gábor, és Sebestyén Balázs trónjára tör

Színes

TK - 2020.01.18. 16:16

Sajtóinformáció szerint Bochkor Gábor újra egy reggeli műsorral ébresztheti a rádióhallgatókat.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Jáksó Lászlóval indul a reggel a Sláger FM-en.

2019. február 7-én hallhattuk utoljára a rádióban Bochkor Gábort (István Danival egyetemben), az volt a Music FM Önindítójának utolsó adása. A Bors úgy értesült, hogy szakmai berkekben nyílt titok, hogy neves rádiós többször tárgyalt már a Sláger FM vezetőségével. Az egész ügyet eléggé titkosan kezeli a felek, így Jáksó László a következőket mondta a lapnak:

„Az elmúlt fél évben nagyon sokszor beszéltem Gáborral, és talán az ő nevében is mondhatom, hogy kifejezetten kedveljük egymást. Az ország egyik legtehetségesebb rádiósának tartom Boros Lajos mellett, ellentétben Sebestyén Balázsékkal. Nagyjából 30 évvel ezelőtt a Cappuccinóban is vezettünk egyszer közösen műsort, és már akkor is nagyon jól tudtunk együttműködni. Szerintem ez most sem lenne másképp, én bármikor szívesen dolgoznék vele, és szerintem a Sláger FM is tárt karokkal várná. Azt azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy Bochkor a csatornával tárgyalna.”

A lapnak több forrás is megerősítette azt, hogy egyre közelebb a visszatérés, ám a Bors hiába kereste a rádióst, Bochkor Gábor nem akart nyilatkozni.

Borítókép: Bochkor Gábor. Forrás: 24.hu

Legolvasottabb hírek