promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A lehető legkínosabb kérdéseket tették fel Harry Stylesnak
Borítókép:  Rich Fury / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtudjuk azt is, hogy melyik hírességbe volt először szerelmes.

Ellen DeGeneres műsora kicsit bulvárosabb a kelleténél, de azért Burning Questions szegmens mindig nagyon szórakoztató tud lenni. Ennek az a lényege, hogy Ellen három percig néha teljesen hétköznapi, néha pedig tök kínos kérdéseket tesz fel a hírességeknek, akiknek őszintén kell válaszolniuk. Azt hisszük egy kis gondolkodási idő segít, de nagyon résen kell lenni, ha az igazság helyett ferdíteni akarunk.

„Mit teszel, ha nem tudsz aludni az éjszaka közepén?”

Hát, erre kapásból rá lehetne vágni valami hülyeséget, vagy valami nagyon intimet, de Styles elmondta, hogy ő bizony meditálni szokott. A melyik a három kedvenc női testrészed kérdéssel sem lehetett belőle bizarr választ kihúzni, mert erre a 

„szem, mosoly és a karakter”

a lehető legcukibb felelet erre. Szóval a női rajongók nem fognak csalódni a kedvencükben. Persze az lelepleződött, hogy Jennifer Aniston volt az első híresség, akibe szerelmes lett.

Sytles 12 évesen csókolózott először, a haláltól fél a legjobban, mint elég sokan, de a kedvenc szitokszavát sajnos nem tudjuk meg, mert az tényleg az volt, és egy gyönyörű sípolást kapott.

A One Direction tagjának a Sledgehammer a kedvenc klipje Peter Gabrieltől, az viszont már bizarr, hogy a saját zenéire szokott gyúrni. Remélhetőleg ezt csak poénból válaszolta – nem nézném ki belőle.  

Magunkat is tesztelhetjük a videó közben, és válaszolgathatunk mi is a kérdésekre. Így még viccesebb az egész, és bizony sok minden kiderülhet a belsőnkről, amit eddig titkoltunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás