promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szente Vajk lebukott, egy budapesti étteremben fotózták le
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tönkrement házassága óta nem volt senkivel Szente Vajk, ám úgy tűnik, hogy újra rátalált a szerelem.

Szente Vajk 2012 nyarán vette feleségül akkori szerelmét, Erdéyi Tímeát, akivel aztán néhány év múlva el is váltak. A színész-műsorvezető csak jóval később árulta el, hogy miért futott zátonyra a közös életük. Bevallotta, hogy mellette nem könnyű egy nőnek, mert a munkája rengeteg áldozatot követel, emellett zárkózott személyiségével sem könnyű együtt élni.

Vajk elmondása szerint azóta nem is járt senkivel, mert képtelen volt bárki felé nyitni. A Ripost azonban közzétett egy hírt, amiben az olvasható, hogy Szente Vajk egy csinos, szőke hölggyel mutatkozott egy budapesti étteremben. A lap egyik olvasója készített képet róluk, és az alábbiakat mondta:

„Nagyon meglepődtem, amikor az étteremben megpillantottam Szente Vajkot egy igen csinos lánnyal. Mivel nagyon kedvelem a színészt, érdeklődéssel figyeltem a jelenetet, és azt kell mondjam, nagyon boldognak tűntek. Többször is megpuszilta a lányt, megfogta a kezét, ezek az apró érintések nagyon árulkodóak voltak. Teljes volt köztük az összhang, biztos, hogy ez nem egy első randi volt. Jó volt így látni Vajkot, remélem végre megtalálta a boldogságot.”

A bulvárlap megkereste a színészt, aki elismerte, hogy ő van a képen, de egyelőre nem akart bővebben nyilatkozni szerelmi életéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás