promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Beckham szerda este vendégszerepel a Modern család utolsó évadában
Borítókép:  ABC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pont ma debütál Amerikában a 11. évad 10. része, amiben a sztárfocista önmagát alakítja majd.

Korántsem az Agymenők és a Modern család a legjobb szituációs komédia a világon, de a véleményeket félretéve egy biztos, ezek voltak mostanság a legnépszerűbbek. Az Agymenők már véget ért, a Modern család pedig most búcsúzik a 11-ik évaddal.

Az alkotók Christopher Lloyd és Steven Levitan már a 10-ik évaddal búcsúztak volna, azonban mindenki szeretné, ha kapna ez is egy rendes finálét, mint az Agymenők, és minden karakternek rendesen el tudnák varrni a szálait. Az ABC elnöke, Karey Burke le is nyilatkozta, hogy az utolsó etapban is lesznek mérföldkövek, amiket valószínűleg egyik rajongó sem szeretne kihagyni.

Az utolsó évadban is rengeteg visszatérő karakter, na meg sztár fogja tiszteletét tenni, mint például David Beckham, akivel a 10-ik epizódban találkozhatunk. A premier pont ma, január 8-án van, így az egykori angol válogatott sztárfocista öt darab képet osztott meg az Instagramon a forgatás napjáról, természetesen a széria sztárjaival közösen.

Az epizódban nem csak David Beckham, de Courteney Cox, vagyis Monica is feltűnik a Jóbarátokból. Ő sem valamilyen karakter bőrébe bújik, hanem önmagát fogja játszani.

A Modern családból még nyolc rész van hátra a könnyes búcsúig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás