promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért küldött Tom Hanks a rajongóinak görögül újévi jókívánságot?
Borítókép:  FREDERIC J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hanks már görög nyelven írogat a Twitteren.

Pár napja tiszteletbeli görög állampolgárrá fogadták Tom Hanks-t és feleségét, Rita Wilson-t abból a megfontolásból, hogy Mrs. Hanks anyai részről görög származású.

A hollywoodi sztár az év elején immár görögül köszöntette Hellász-béli rajongóit a Twitteren:

„Kronia pola!”

– írta, ami általános újévi jókívánság görögül. Mellékelt hozzá egy fotót is, amelyen az integető árnyéka látható egy ókori görög szobron.

Az a tény, hogy Hanks és felesége tiszteletbeli állapolgárságot kaptak a görög elnöktől, idegenforgalmi reklám szempontból sem elhanyagolható, mivel a sztárnak és producer feleségének csinos villája áll a Kükládok egyik szigetén, Antiparoszon, ahol szinte minden évben nyaralnak egy keveset.

Hanks jövőre egy érdekes kosztümös drámában tér vissza. A kapitány küldetésében olyan obsitost alakít, aki az amerikai polgárháború után Texast járja, friss híreket visz a világtól elzárt kisvárosi embereknek, és végül vállalja, hogy egy elrabolt kislányt visszajuttat a rokonaihoz. A rendező az az Oscar-jelölt Paul Greengrass (A United 93-as, Zöld zóna, Jason Bourne) lesz, akivel Hanks már korábban is dolgozott együtt a Phillips kapitányban.

A kétszeres Oscar-, és négyszeres Golden Globe-díjas színész a vasárnap este tartott 77. Golden Globe-gálán kapott életműdíjat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás