promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor győztese elárulta, hogy mihez kezd a pénzével
Borítókép:  RTL sajtószoba
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ruszó Tibi, az X-Faktor győztese körül zajlik az élet. Előkerültek az érdekemberek, lányok keresik őt. Ugyanakkor az énekesnek van terve arra, hogy mit kezd a pénzével.

Alig nyerte meg a 2019-es X-Faktort Ruszó Tibi, felpörögtek körülötte az események. Előkerültek az érdekemberek, lányok keresik őt. Ugyanakkor az énekesnek van terve arra, mit kezd a pénzével. Ezekről mesélt a 16 éves énekes a Blikknek.

„Én már az első üzenetből leszűröm, hogy mit akar tőlem egy lány. Sokan egyből úgy kezdik a levelet, hogy járnék-e velük. Innen én már tudom, hogy nem én érdeklem őket, csak a hírnév miatt írnak, mert ők is ismertek akarnak lenni. Nekem azonban ilyen lány nem kell. Amúgy sem akarom elkapkodni a barátnőkeresést, még az előzőn se vagyok túl. Eddig emésztettem magam, hogy megbántottam, eljátszottam a bizalmát, de mint kiderült, ő csalt meg engem”

– fogalmazott a bulvárlapnak az énekes. Arról is beszélt Ruszó Tibi, hogy sokan csak a pénzéért keresik. De gondolkodik azon is, hogy adományozik majd, mindenek előtt azonban a nyereményéből olyan házat szeretne venni családjának, ahol mindenük meglesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás