Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az X-Faktor győztese elárulta, hogy mihez kezd a pénzével

Az X-Faktor győztese elárulta, hogy mihez kezd a pénzével

Színes

Az X-Faktor győztese elárulta, hogy mihez kezd a pénzével

Színes

HZS 11:48

Ruszó Tibi, az X-Faktor győztese körül zajlik az élet. Előkerültek az érdekemberek, lányok keresik őt. Ugyanakkor az énekesnek van terve arra, hogy mit kezd a pénzével.

Alig nyerte meg a 2019-es X-Faktort Ruszó Tibi, felpörögtek körülötte az események. Előkerültek az érdekemberek, lányok keresik őt. Ugyanakkor az énekesnek van terve arra, mit kezd a pénzével. Ezekről mesélt a 16 éves énekes a Blikknek.

„Én már az első üzenetből leszűröm, hogy mit akar tőlem egy lány. Sokan egyből úgy kezdik a levelet, hogy járnék-e velük. Innen én már tudom, hogy nem én érdeklem őket, csak a hírnév miatt írnak, mert ők is ismertek akarnak lenni. Nekem azonban ilyen lány nem kell. Amúgy sem akarom elkapkodni a barátnőkeresést, még az előzőn se vagyok túl. Eddig emésztettem magam, hogy megbántottam, eljátszottam a bizalmát, de mint kiderült, ő csalt meg engem”

– fogalmazott a bulvárlapnak az énekes. Arról is beszélt Ruszó Tibi, hogy sokan csak a pénzéért keresik. De gondolkodik azon is, hogy adományozik majd, mindenek előtt azonban a nyereményéből olyan házat szeretne venni családjának, ahol mindenük meglesz.

Borítókép: RTL sajtószoba