promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerződésben rögzített a karácsonyi pihenés Berkiéknél
Borítókép:  Origo/Polyak Attila
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hódi Pamela csak szerződésben rögzített feltételek mellett engedte Berki Kriszitánnak, hogy lányukat elvigye karácsonyi pihenésre az Egyesült Államokba.

Az alaphelyzet egyszerű: Berki Kriszitán és felesége Mazsi kitalálták, az ünnepeket az Egyesült Államokban töltik, s magukkal viszik Krisztián és Hódi Pamela közös kislányát, Natasa Zselykét is. Jött azonban az anyuka, Hódi Pamela és jelezte, hogycsak bizonyos feltételek mellett engedélyezi ezt az utat.

„Nem volt könnyű döntés, hogy végül elengedtem Natit Amerikába. Az eszem és a szívem harcoltak egymással, hiszen tudom, hogy a lányunk rengeteg élménnyel gazdagodhat egy ilyen utazás során, de természetesen fájt arra gondolni, hogy nem lesz mellettem szenteste”

– fogalmazott Hódi Pamela a történtekkel kapcsolatban a Ripostnak

Végül Hódi Pamela és Berki Krisztikán szerződéssel zártak le az ügyet. Ebben szerepel, hogy Berki lányukat, Natasa Zselykét 29-én visszahozza Magyarországra. Egyébként a szervezkedés és késői repülőjegyvásárlás 600 ezer forint pluszköltséget jelent az apa számára. Pedig arról is szó volt, hogy privát utaskísérő, 150 ezer forintért hozza haza a gyermeket.

„Mindezt egyébként szerződésben rögzítették, ami egy kicsit különös szájízt ad a karácsonyi pihenésnek” 

– mondta Mazsi a bulvárlapnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás