Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fegyverrel fenyegették meg Johnny Deppet

Fegyverrel fenyegették meg Johnny Deppet

Színes

Fegyverrel fenyegették meg Johnny Deppet

Színes

Helmeczi Benjamin 10:52

Egy kaliforniai autószerelő azt állítja, hogy halálosan megfenyegették Johnny Deppet.

Megdöbbentő nyilatkozatot tett egy kaliforniai férfi, aki azt állítja, hogy Amber Heard édesapja halálosan megfenyegette Johnny Deppet. David Killackey a színészpár régi autóit szerelte még abban az időszakban, amikor szakítottak egymással. - írja a Daily Mail.

 

Killackey azt mondta, hogy Amber Heard vele is nagyon ellenséges volt, mikor arra kérte, hogy fizesse ki az autójavítást, de a színésznő azt mondta, Deppet keresse ebben az ügyben. Miután nem tudtak megegyezni, a színésznő állítólag verbiálisan bántalmazta az autószerelőt, később pedig Heard édesapja is durva szavakkal illette őt egy telefonos beszélgetésben, de Johnny Deppről is azt mondta, hogy le fogja őt lőni.

„Az a kis sz*rházi velem is kiszúrt, mert nekem is kellett volna pénzt kapnom tőle. Tönkreteszi a lányom karrierjét, és fenyegeti is őt. Amikor legközelebb találkozom vele, a sz*rt is kiverem majd belőle. Texasi vagyok, és a texasi férfiak .45-ös kaliberű fegyvert is hordanak magukkal, Johnny pedig szembe is fogja találni magát az enyémmel!"

Mikor az autószerelő rákérdezett a férfinél, hogy részeg-e, így reagált:

„Igen, talán tényleg részeg vagyok, és a viszkis üveget fel is dugom a s*ggedbe!"

David Killackey állításaira Johnny Depp 50 millió dolláros perén derült fény. A színész rágalmazással vádolta meg volt feleségét, miután a színésznő azt mondta, hogy családon belüli erőszak áldozata lett.

Johnny Deppről manapság az a hír kering, hogy már olyannyira elhatalmasodott rajta az alkoholporblémája, hogy már csak hetei vannak hátra. Barátai szerint a színész talán a karácsonyt sem fogja megérni.

Borítókép: Daily Mail