promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Belőled egy bohócot csináltak" - Kiss Ramóna kapott hideget-meleget
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiss Ramóna az X-faktor harmadik élő adásában viselt ruhája miatt egész kommentlavina indult el.

Előző hétvégén volt az idei X-faktor harmadik élő showja, aminek nyitánya a bizarr és nevetséges ruhakölteményekről szólt. Mint ahogy arról már korábban is említést tettem, a mentorok közül Gáspár Laci csak egy mellényt viselt, ByeAlex, mint a helyi maffiavezér, úgy jelent meg, Dallos Bogira pedig egy egész újságos bódét ráhúztak.

 

De Kiss Ramóna is egy egészen formabontó ruhát kapott. A műsorvezető egy fekete kosztümruhából és egy flamencotáncosnők ruhájára emlékeztető, sárga, fodros szoknyából összeollózott szettet viselt, aminek egyik fele olyan rövid volt, hogy néha még Ramóna alsóneműje is kikandikált alóla. Ez egy egész kommentlavinát indított el.

Volt, akinek kifejezetten tetszett Ramóna ruhája.

„A műsorvezető - Ramóna - ruhája is stílszerűen két produkció!"

„Különleges ruha ez rajtad, szerintem jó, tetszik!"

De akadt olyan, aki szerint bohócot csináltak a műsorvezetőből.

„Belőled egy bohócot csináltak, sem a ruha, sem a hajad... szóval nem voltál szép. Vagy esetleg legközelebb bohóc versenyt hirdetnek, akkor ott éppen meg fogsz felelni, első díjas leszel"

„Ez a ruha szörnyű. Sajnállak, hogy ezt adták rád"

Lakatos Márk stylist szerint a divatnak előre kell mutatnia, szerinte kérdések és provokáció nélkül nem lenne fejlődés. Véleménye szerint Abodi Dóra csodálatosan izgalmas ruhát alkotott meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás