promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Andy nyomdokaiba lép az Amerikába kiköltöző Vajna Tímea
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea mindent megtesz azért, hogy öregbítse a magyar filmek hírnevét Amerikában is.

Vajna Timi jelenleg Andy relikviáit bocsátja aukcióra, az ebből befolyt összeg jelentős százalékát jótékony célra fordítja. Nem titok, hogy Tímea Amerika felé fordítja arcát, nemrég Jennifer Lopezzel bulizott együtt.

 

Andy Vajna özvegye a Borsnak elmondta, hogy rengeteget tanult férjétől a filmezésről, gyakran elmélkedtek együtt egy-egy forgatókönyvről.

„Nagyon sokat adott a véleményemre, rengeteg forgatókönyvvel és filmtervvel kapcsolatban kérte ki a véleményemet, néztük át együtt, ötleteltünk. Az együtt töltött évek alatt nagyon sokat tanultam tőle, és ezt most szeretném kamatoztatni. Számos forgatókönyvötlet van az asztalomon, sokat még maga Andy hagyott hátra, nem beszélve a szívügyeként számon tartott Hunyadi-filmről, amit nagyon szeretett volna megcsinálni, így az sem elképzelhetetlen, hogy a nyomába lépjek és kipróbáljam magam producerként is.”

Tímea jelenleg is Los Angelesben tartózkodik, a hírek szerint decemberben egy rövid időre hazajön Magyarországra, de januártól legalább egy évig Amerikában fog élni.

 

Ahogy Andy tette, ő sem csak a hollywoodi filmes szakmában akar érvényesülni, de a magyar filmiparra is gondol. Első, konzulensi munkájában Aspy Tom A pillanat című filmjének próbál reklámot csinálni a tengerentúlon. A nullaköltségvetésű filmet három díjra is jelölték a decemberi International Golden Film Award-on, a legjobb film, a legjobb női főszereplő és a legjobb feltörekvő színésznő kategóriában.

„A díjátadóig és az után is Tímea minden követ meg fog mozgatni, hogy a Tomhoz hasonló tehetségeknek minél nagyobb bemutatkozási felületet biztosítson az álomgyárban és ahogy Andy Vajna is tette, öregbítse világszerte a magyar filmek hírnevét”

– mondta Tímea sajtósa, Baranyi Rozália.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás