promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Győzike és családja súlyos balesetet szenvedett
Borítókép:  life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Karambol történt a 21-es főúton, az egyik autóban utazott Győzike és családja – értesült a Blikk.

A népszerű énekes-showman, Győzike és családja a 21-es főúton autózott, amikor egy Suzuki beléjük jött. Az autót Győzike felesége, Bea vezette, és még a kislányuk, Virág ült a kocsiban.

„Bea vezette az autót, amikor belénk jöttek. Szerencsére mindannyian jól vagyunk, megvizsgáltak minket a kórházban, de hajnalban haza is engedtek minket”

– mondta a lapnak az énekes.

Az alábbi fotót Gáspár Győző készítette, és a nool.hu adta közre.

A Nool.hu szerint Győzikét megdöbbentette az eset, hiszen egy négysávos úton történt a baleset. A portálnak Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta, hogy a jelenlegi adatok alapján eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze a két személygépkocsi a négysávos főút Salgótarján felé vezető oldalán. 

A balesetben az elsődleges adatok alapján három személy sérült meg, és a baleset helyszínelése, valamint a műszaki mentés idejére a rendőrök a főút Salgótarján felé vezető oldalát a tari elágazótól a mátraverebélyi elágazóig lezárták – tette hozzá a szóvivő.

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatal vezetője a portálnak azt mondta, hogy a baleset helyszínére kiérkeztek a pásztói és bátonyterenyei hivatásos tűzoltók is, akik a másik autóból feszítővágó segítségével szabadították ki a sérültet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás