promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem az X-faktorban, Dallos Bogi összejött mentortársával
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-faktor mentorait egy étteremben látták együtt.

Puskás Peti márciusban szakított öt év után Eke Angélával, de Dallos Bogi kapcsolata is nem sokkal előtte ért véget Temesi Ádámmal, akivel egy ideig együtt is dolgozott. Bogi akkor azt nyilatkozta, hogy nem szereti keverni a magánéletet a munkával, most mégis mentortársa rabolta el az énekesnő szívét.

A Star magazin egyik olvasója látta együtt Dallos Bogit és Puskás Petit egy étteremben, állítása szerint az X-faktor mentorai között elcsattant egy csók is.

„Két asztallal odébb ültem az étteremben, és tisztán hallottam, ahogy szerelmemnek szólítják egymást. Látszólag nem zavarta őket, hogy az egész étterem őket figyeli, nem sokkal később ugyanis már összeölelkezve ültek és egy csók is elcsattant közöttük"

Az idei X-faktorban is többször volt rá példa, hogy a mentorok egymásnak estek, az egyik adásban ByeAlex annyira megsértette Bogit, hogy az énekesnő sírva hagyta ott a forgatási helyszínt. A mentorok közül egyedül Puskás Petivel nem volt összetűzése Boginak.

 

Az RTL Klubbon futó tehetségkutató showműsornak ezen a hétvégén lesz a második élő adása, ahol már csak nyolc versenyző lép színpadra, hiszen előző szombaton négyen is búcsúztak az X-faktortól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás