promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk, mennyit kell küzdeni ahhoz, hogy egy jó szelfi készüljön
Borítókép:  AFP.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Számtalan (önarc)képet töltünk fel a közösségi médiába.

Mai világunkban már szinte senki sem élhet internet nélkül. Az internet megjelenésével egyre nagyobb részt szakított ki magának a közösségi média. Az emberek pedig elkezdtek posztolni...

 

Szinte megszámlálhatatlan mennyiségű kép és/vagy videó kerül fel a Facebook-ra, az Instagram-ra, a Snapchat-re, és újabban a Tik Tok-ra is. Azonban azt mindannyian tudjuk, hogy ezek a képek és videók szinte csak a pozitív élményeket adják vissza. Miközben olyan dolgok is születnek ezeken az oldalakon, amit nagyon szívesen elkerülnénk.

 

Kanadából érkezett az a videó, amely tökéletesen illusztrálja azt, hogy mennyire meg akarunk felelni a külvilágnak.

 

A Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins NHL-es jégkorong-mérkőzésen ülő két szurkoló úgy gondolta, hogy szelfit készítenek, ám nem tudták, hogy a csarnok egyik kamerája éppen őket veszi – osztotta meg a videót az ESPN. Nem lennénk meglepődve, ha a srác grimasza a következő évek egyik legtöbbet használt mémje lenne.

The struggle

ESPN (@espn) által megosztott bejegyzés,

Azért említsük meg, hogy a Toronto a sorozatos vereségek hatására kirúgta főedzőjét Mike Babcock-ot, és a 39 éves Sheldon Keefe-t bízta meg a csapat irányításával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás