promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupán 4000 nővel feküdt le a lottónyertes
Borítókép:  PA Media
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mickey Carroll sztoriját ismét elővette a sajtó, aki drogokra, piára, na meg prostikra szórta el a pénzt.

Képzeld bele magad, hogy 19 éves brit tini vagy, aki hirtelen nyer 10 millió fontot, ami a 2002-es árfolyamon 3,3 milliárd forintnak felelt meg. Bizony, még akkor sem volt rossz pénz, a mai szorzó mellett meg főleg nem. Carroll akkor szemétszállítóként dolgozott, és nem is volt a helyzet magaslatán. Egyáltalán nem azon gondolkodott, hogy miképp lehetne befektetni a pénzt, vagy egy szebb jövőt teremteni, inkább ki akarta élni magát, ami sikerült is.

A Mirror újra elővette a sztorit, és a lapnak el is árulta a férfi, hogy szegényen sokkal boldogabb, mint akkor volt. A 10 millió fontból 10 font lett óránként, amiért egy bányában robotol jelenleg. A csúcson is lehetett volna, de ezt a sorsot szánta neki az élet. Elég sokszor találkozunk ilyen esettel, hogy a szegényebb körülmények közül jövő nyertesek nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött jóléttel. Ahelyett, hogy helyrepofoznák az életüket, inkább hülyeségekre költik el a pénzt, aztán felelőtlenül visszacsúsznak oda, ahol voltak.

Carroll az elején jól kezelte a helyzetet: 4 milliót a családjának, közeli barátainak adott, és feleségül is vette a barátnőjét, Sandrát, aki már hét hónapos terhes volt. A nyertes eszét azonban már ekkor elkezdte elvenni a pénz, aki folyamatosan megcsalta párját. A világ legjobb kuplerájait kereste fel, és állítása szerint nagyjából 4000 nővel feküdt le. Barney Stinson, nem vagy sehol öreg, nekem meg szerintem lány ismerősökből sincs ennyi.

Carrollnak három luxusingatlana volt: a norfolkit például teljesen le is amortizálták a bulikkal. Mickey el sem kezdte addig a napot, amíg nem volt benne három csík koksz, meg fél üveg vodka. Mintha csak a legális Wall Street farkasát néznéd. Egy nap két üveg vodka csúszott le a torkán, ami nem kis mennyiség.

Mickey összebalhézott a szomszédokkal, bandákkal, rengeteg haragost szerezve magának. Ahogy fogyott a pénze, úgy kezdtek el lemorzsolódni az úgynevezett barátai is. Többször is börtönbe került, lassan pedig felszippantott mindent, amit lehetett, míg nem csődöt jelentett.

„Egyáltalán nem bántam meg semmit. Ha vissza lehetne menni az időben, akkor mindent ugyanígy tennék. Tíz évig mindenem megvolt, de most mégis boldogabb vagyok, mivel visszakaptam a régi életem”

– mondta Carroll, aki állítólag mai napig lottózik.

A kijelentéséből lehet látni, hogy mennyit tanult ebből az esetből. Kiadhatna egy könyvet a kalandjaiból, már ha még emlékszik rájuk, mert abból ismét dőlne a pénz. Bár Mickey tényleg inkább annak az embernek tűnik, aki jobb, ha marad a 10 fontos óránkénti fizetésnél.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás