Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Istenes Bence újra beleszeretett Csobot Adélba – videó

Istenes Bence újra beleszeretett Csobot Adélba – videó

Színes

Istenes Bence újra beleszeretett Csobot Adélba – videó

Színes

TK 15:48

Az RTL Klub Nyerő páros című műsorát nyerte meg Istenes Bence és Csobot Adél.

Több hetes küzdelem után nyerte meg a Nyerő párost Istenes Bence és Csobot Adél. A sztárpár Fésűs Nellyvel és Vajtó Lajossal került a döntőbe, végül a többi játékos szavazata alapján az Istenes-Csobot páros nyerte a játékot.

Ennek apropóján az RTL Klub műsorvezetője, Istenes Bence arról beszélt a Blikknek, hogy egyfajta párterápiaként tekintenek a Nyerő párosra:

„ Nagyon jól érezzük magunkat a győzelem után. Voltak játékok, amiket imádtunk, és az sem volt gond, sőt élveztük, hogy ki kellett lépnünk a komfortzónánkból. Egymásra és magunkra is koncentrálnunk kellett, tanulságos műsor volt, örülünk, hogy igent mondtunk a felkérésre. Nagyon hiányoztak a gyerekek, ez egyértelmű, de jó volt kettesben lenni. Fura, hogy egy tévéműsor kellett hozzá, de én tényleg újra Adélba szerettem. Most tudtunk újra annyira és annyit egymásra figyelni, mint a gyerekek megszületése előtt. Nekünk ezt adta a játék, hogy újra csak ketten voltunk, és megerősített minket abban, amit magunkról és a kapcsolatunkról gondoltunk.”

Természetesen nekik is volt mélypontjuk a verseny folyamán. A felvétel közben volt Ádin születésnapja, és a szülők nehezen viselték azt, hogy csak egy pár órát tölthettek kisfiúkkal.

„A mélypont egyértelműen Ádin születésnapja volt. Mindkettőnket megviselt, hatással volt ránk, hogy nem lehettünk egész nap a gyerekünkkel, aki egyéves lett. Persze amúgy is hiányoztak a fiúk minden egyes nap, nehéz volt nélkülük, pedig esténként tudtunk velük beszélni. Ám ezen kívül nagyon jó volt, remekül éreztük magunkat, és amúgy is, próbáltuk a pozitív dolgokat élvezni”

– mondta Csobot Adél.

Szerencsére a Nyerő páros ideje alatt is sikerült új barátságot kötniük.

„(Sárkány) Emese és a párja abszolút kellemes csalódás volt. Őket korábban nem ismertük, de nagyon jó fejek, (Hornyák) Ádámmal hamar megtaláltuk a közös hangot”

– mondta Istenes Bence.

Borítókép: Instagram.