promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van a mese, amikor a bérgyilkos felbérli a bérgyilkost és így tovább
Borítókép:  Pinterest
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remek vígjátékot lehetne belőle csinálni igaz történet alapján.

Öt bérgyilkost ítéltek el Kínában, na meg a megbízójukat is nyakon csípték. Nos, hiába voltak öten, itt senki se akart megölni senkit. Komolyan, ennyire lusták a kínai bérgyilkosok?

A történet 2013-ban indul, ahol Tan Youhui ingatlanfejlesztő az egyik vetélytársával kezdett el pereskedni. Mivel Tan-nek nem állt túl jól a szénája, úgy akart pontot tenni az ügy végére, hogy megöleti riválisát. Itt már kezd igazi krimi-thriller szaga lenni a dolognak.

Tan-nek volt pénze, ismert is egy bérgyilkost, egy bizonyos Xi Guangant. Azt hinnéd, mire megtanulod kimondani a nevét, már le is lőtt, de Xi nem igazán akart kimászni a karosszékéből, hogy elkezdjen itt gyilkolászni, szóval inkább megkeresett egy másik bérgyilkost, hogy végezze el a munkát.

Xi 282 ezer 800 dollárért vállalta be az ölést, ami átszámítva nagyjából 84 millió forint. Azt mondta, nem leszek nagyravágyó, elég nekem a fele is, a kollégának meg odaadom a bevétel másik felét, ha elvégzi a melót. Na igen ám, de az se akarta megcsinálni. Most nagyon kell figyelnem mert én is belegabalyodhatok.

A neveket már hagyom is, de most Mo Tianxiangnél van a meló. Mo leadta egy harmadik bérgyilkosnak a munkát, a harmadik bérgyilkos leadta egy negyedik bérgyilkosnak a munkát, de még a negyediknek se volt kedve megcsinálni, így továbbította egy ötödiknek. (Én már röhögök magamban.)

Az ötödik bérgyilkos, Ling Xiansi már csak 14 ezer dollárt kapott volna a körülményes munkáért, annyira szétosztogatták a pénzt. Erre ő berágott, hogy ne nézzék már hülyének, és inkább elmondta Tan riválisának, hogy meg akarják ölni. Persze Ling már nem, ennyiért biztos nem. Sajnos Lingnek már nem jutott annyi, hogy fel tudjon venni valakit, a 4 millió 200 ezer forint már kevés ehhez.

Lebukott mindenki? Le hát! Tant öt évre ítélték, a bérgyilkosokat meg két és négy év között. Lényegében nem öltek meg senkit.

Coen testvérek, merre vagytok? Van nektek egy jó sztorim, és tőletek akarom látni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás