promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis Majkáról: A mai napig elítélem azt, amit tett
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ugyan Curtis kibékült Majkával, s most már napi szintű kapcsolatban vannak. De az újpest rapper van, amit a mai napig nem tud megbocsátani barátjának.

Curtis családjáért és kisfiáért állt fel a padlóról. Ennek látszata is van. Kéthónapos gyermekéről és boldogságáról több képet is megosztott már, emellett folyamatosan jönnek ki újabb és újabb dalai. Legutóbbi szerzeménye az „Ő lehet hibás” címet kapta.

 

De az újpesti rapper rendezte a kapcsolatát Majkával is, igaz a Borsnak elárulta, van, amit sosem tud neki megbocsátani.

„A barátom, szeretem, de a mai napig elítélem azt, amit tett, mert – meglehet, kellett ez a löket, hogy észbe kapjak – mindez komoly dolgokat vonhatott volna maga után, hiszen illegális dolgot műveltem. Bűncselekményt követtem el, amiért a rendőrségen is felelhettem volna”

– fogalmazott Curtis a bulvárlapnak.

 

Most már közös focit szerveznek, és Majka naprakész információkkal rendelkezik Curtis kisfiáról.

„Majka még nem látta a fiam, de mindennap küldök neki képeket, videókat, úgyhogy naprakész Doniból. A találkozás is hamarosan meglesz, csak betegség nehezítette a dolgokat. És nem tartom kizártnak, hogy egyszer nem csak a magánéletben rendeződünk”

– tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás