Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lola: Köztünk már soha nem lesz igazi anya-lánya kapcsolat

Lola: Köztünk már soha nem lesz igazi anya-lánya kapcsolat

Színes

Lola: Köztünk már soha nem lesz igazi anya-lánya kapcsolat

Színes

TK 16:30

Korsós Judit, azaz Lola nem szokott beszélni az édesanyjával való kapcsolatáról, ám most mégis kivételt tett.

Ötéves korában Lolát elhagyta az édesanyja, így az énekesnőt az édesapja nevelte fel, és az anyai szerepet pedig a nagymama töltötte be. Korsós Judit a Hot! Magazinnak mesélt az édesanyjával, valamint a jelenlegi párjával való kapcsolatáról. Az elöljáróban leszögezte, hogy nem neheztel az édesanyjára.

„Nem lehet bepótolni azokat az éveket, amik édesanyám nélkül teltek. De rákos beteg lett, és kötelességemnek éreztem, hogy elkísérjem kemoterápiára, hogy mellette álljak. (…) Ha szüksége van rám, megyek, de köztünk már soha nem lesz igazi anya-lánya kapcsolat. De ezzel nincsen semmi baj”

– mondta az énekesnő.

 

Lola párja, Norbi, hangmérnök, így pontosan tudja, hogy az énekesnőnek sokat kell dolgoznia. Ám ahova tudja, oda elkíséri szerelmét:

„Ahova tud, elkísér, ezzel is lopunk magunknak pár együtt töltött órát. Bármilyen furcsán is hangzik, azt érzem, hogy ez egy felnőtt kapcsolatom, ahol felelősséget vállalok másért, ami persze, fordítva is igaz. Harmincegy éves vagyok, hiszem, hogy megtaláltam az igazit, ami egyet jelent azzal, hogy bekapcsolt a fészekrakó énem. Ezzel nem azt mondom, hogy jövőre oltár elé állunk vagy babaszobát festünk, de a jövőben biztosan továbblépünk.”

Borítókép: Instagram.