promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Suzy már képes Jolly fiatal kedvesére mosolyogni
Borítókép:  Forrás: TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most már biztosan kijelenthető, hogy Jolly és Suzy külön utakon folytatják.

Bár adott még egy esélyt Jolly és Suzy a közös életnek, de az gyorsan kiderült, hogy menthetetlen a házasságuk. A rajongók attól féltek, aminek álítólag volt alapja, hogy közös fellépéseket sem tudnak vállalni.

 

A Blikk című napilapnak nyilatkozott Suzy, aki leszögezte, hogy a hivatalosa papírokat még nem adták be, tehát a válási folyamat jogilag nem indult el, de az már biztos, hogy Jollyval való házasságának vége!

„Nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem leszünk egy család. Fél évvel ezelőtt, amikor Jolly elköltözött, padlóra kerültem, csak a szüleimnek, a testvéremnek és pár barátomnak köszönhettem, hogy egyáltalán túléltem. Éjszakákat sírtam át, de ők tartották bennem a lelket. Nekem ott volt Zsuzsika, aki előtt tartani kellett magam. De iszonyú nehéz volt Jollyval színpadra állni, mintha mi sem történt volna. Ma már ez tökéletesen megy, egyetlen közös koncert sem marad el, és ehhez a második hatalmas csalódás kellett, a végső pofon az élettől, ami végül a megújuláshoz vezetett.”

Az újrakezdéskor Jolly 100 szál vörös rózsával esedezett Suzy bocsánatáért:

„Igen, elhittem neki, hogy engem szeret, és a családot választja, de hamar kiderült, hogy jóvátehetetlenül elromlott minden. Amikor 100 szál vörös rózsával Jolly visszatért hozzánk, még nagyon akartam újrakezdeni, a bennem feszülő fájdalom ellenére. Fellángoltak a régi érzések, de ez inkább a szép múlthoz, ahhoz a férfihoz való ragaszkodás volt, akit egykor megismertem. Egyikünk sem kezelte jól ezt az újrakezdést. A második csalódástól még jobban padlóra kerültem, de most már tudom, ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat és belássam: végleg vége!”

Az énekesnő civil foglalkozást is szeretne magának, ezért szüleivel közösen egy cukrászdát is nyitottak, de az éneklésről sem szeretne lemondani, ezért továbbra is közösen fognak fellépni Jollyval. Suzy kijelentette, hogy most már tud örülni annak, hogy volt párja újra boldog, és reméli, hogy hamarosan őt is megtalálja a szerelem:

„Civil foglalkozást is szeretnék, éppen ezt valósítottam meg, a szüleim segítettek egy új élet elkezdéshez. Nemsokára megnyitjuk a különleges édességboltot, ahol amerikai gofri, kávé, forrócsoki és más nyalánkságok lesznek. Nagyon várom, hogy a pult mögött álljak. (...) Lassan én is nyitott leszek egy új kapcsolatra, de ez még várat magára. Hiszem, hogy rám talál a szerelem, egy olyan férfi, akiben megbízhatok, s biztonságban, megbecsülésben lesz részem a kislányommal együtt az oldalán.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás