Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior: „Az igazság!”

L.L. Junior: „Az igazság!”

Színes

L.L. Junior: „Az igazság!”

Színes

TK 09:09

L.L. Junior Facebook-videóban cáfolta azokat az állításokat, amivel a héten különböző közösségi oldalon vádolták.

Talán nincs olyan ember az országban, aki ne ismerné a tragédia részleteit. Augusztus végén L.L. Junior és H. Csilla kisfia, Dávidka tragikus baleset áldozata lett: halálra gázolta egy autó Zuglóban.

Szeptember 6-án vettek végső búcsút a kisfiútól. A szülők a tragédiát követő napokban egymásnak estek, ám a temetésen L.L. Junior támogatta gyermeke anyját.

A rapper pénteki Facebook-videójában arról beszélt, hogy esze ágában sincs elszakítania Lacikát az édesanyjától – írta a Blikk. L.L. Junior leszögezte, hogy a felvétel idején is együtt van anya és gyermeke:

„Szeretném cáfolni a hírt, hogy Csilla nem láthatja a gyerekemet. Most is éppen bent vannak és együtt játszanak a régi lakásunkban. Jelenleg egy ideiglenes felügyeleti jog van, ezen a héten harmadjára látja. (...) Nem szakítom el az édesanyjától!”

A rapper arról is beszélt, hogy a kisfiúval együtt mentek ki a temetőbe, Dávidka sírjához, azért, hogy Lacika le tudja zárni a balesetet, amit végig kellett néznie – ez is a gyászterápia része.

L.L Junior elmondta, hogy nem haragszik a vétlen sofőrre, és nyitott arra, hogy találkozzon vele. Az énekes tudja, hogy sofőr élete végig kísérteni fogja tragédia emléke.

Borítókép: Mervai Márk