promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magdi anyus újra visszatér a Barátok köztbe!
Borítókép:  Magdi anyus és Vili bácsi. Forrás: media1.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fodor Zsóka, azaz Magdi anyus tizenegy évvel ezelőtti halála óta negyedszer jelenik meg a Mátyás király téren.

Fodor Zsóka az elmúlt években sem pihent. Nem is olyan rég a magyar rendőrség kérte a segítségét.

2009-ben írták ki Fodor Zsókát a Barátok köztből, de azóta rendszeresen visszajár „kísérteni”. A Blikknek most elmondta, hogy újra jelenése lesz Vili bácsi álmában, aki a történeket szerint ki akarja penderíteni a lakásból a befogadott gyerekekeket. Magdi anyus lesz az élő lelkiismeret:

„Tényleg az vagyok és a lelkiismeretet valóban nem lehet eltemetni!”

A színésznő a lapnak elárulta, hogy szinte mindenhol felismerik:

„Hihetetlen élményekben van részem, rendszeresen előfordul, hogy például a taxis nem engedi kifizetni a fuvart, mert annyira örül, hogy Magdi anyust szállíthatta, de az még megdöbbentőbb, amikor 15-16 éves gyerekek jönnek oda hozzám rajongva, hiszen amikor én még szerepeltem, ők karonülők voltak. (...) Az, hogy engem 77 évesen még mindig hívnak szerepekre, hogy hol Pécsett, hol Békéscsabán, hol Budapesten dolgozom, hogy tényleg úgy élek, mint egy serpa, mert állandóan utaznom kell a munkák között, a sorozat hozadéka. A népszerűség, az ismertség ebből fakad, és én bevallom, imádom ezt. Nem vagyok hajlandó nyugdíjba menni, amíg bírom, dolgozom!”

Mivel nyáron csak egy hetet tudott a Balatonnál tölteni, ezért most egy pár napra elutazik Olaszországba, és bejárja Nápolyt, Caprit, Sorrentót, Amalfit, valamint élvezni fogja a napsütést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás