promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea: Esténként magányos vagyok
Borítókép:  Vajna Tímea. Forrás: Lokál
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea napok óta az USA-ban tartózkodik.

[[adv]]

Ahogy korábban beszámoltunk arról: Vajna Tímea úgy döntött, hogy hamarosan az Amerikai Egyesült Államokba költözik, hogy ott kezdjen új életet.

A Blikk információ szerint az egykori filmmogul özvegye pár napja az USA-ban van, hogy letelepedéséhez szükséges papírokat és feltételeket igyekszik előkészíteni:

„Most jó lesz kicsit itt lenni. Mondjuk egész nap az ügyvédekkel leszek. Már nagyon rossz volt Budapesten a közös házban. Főleg este.”

A portál értesülései szerint borzasztóan megviseli férje halála a nőt, így muszáj volt kiszakadnia a megszokott környezetből. Elutazása előtt azt is mondta a Blikknek, hogy:

„A napjaim szerencsére nagyon zsúfoltak a céges ügyek és egyéb problémák intézése miatt. Viszont esténként magányos vagyok, hiányzik Andy. Általában egészséges életet élek, sokat sportolok, az étkezésemre is odafigyelek. De Andy halála óta felborult a lelki és fizikai egyensúlyom, ezért szedek antidepresszánst és gyengébb altatót. Ezektől a gyógyszerektől nem válok függővé, bármikor abba tudom hagyni a szedésüket.”

My fav thai massage place @harmonia_masszazs @natnaka_nj #advertising #hirdetes #haircolor by @bbcolorist

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Eközben Olaszországban törölközőket árulnak Vajna Tímea arcával – vette észre a Ripost egyik olvasója. Majd azt írta a lapnak

„Nem volt nálam törölköző, így az első helyen, ahol találtam, vettem egyet. Először csak a tigrist láttam meg, ami nagyon megtetszett, de amikor kihajtogattam és leterítettem a napozóágyra, szó szerint felkiáltottam: Jé, ez a Vajna Timi!”

A lapnak nyilatkozott Vajna Tímea, aki semmilyen engedélykérést nem kapott az gyártótól, majd viccesen megjegyezte:

„Ebből is látszik, hogy az olaszoknak van ízlésük. A viccet félretéve, én is látom a hasonlóságot, bár jó lenne, ha ilyen szemem lenne. Ha rólam kopizták, remélem, nekem is küldenek egyet belőle.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás