Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Súlyos autóbalesetet szenvedett Kevin Hart

Súlyos autóbalesetet szenvedett Kevin Hart

Színes

Súlyos autóbalesetet szenvedett Kevin Hart

Színes

Helmeczi Benjamin 12:02

A színész nagyon sokára fog csak felépülni.

Kevin Hart vasárnapról hétőre virradóra súlyos autóbalesetet, eddig annyit lehetett tudni, hogy a színész-komikust komoly sérülésekkel szállították kórházba. Az autót Hart egyik ismerőse vezette, és egy másik járművel együtt az árokba hajtottak. Hart ismerősét és a másik autó sofőrjét a helyszínre kiérkező tűzoltók szabadították ki.

Az Entertainment Tonight hozta le a hírt, hogy Hart súlyos hátsérülést szenvedett a baleset következtében, a gerince három helyen is eltört. A színész azóta túl van az első műtéten, és bár jól sikerült, nagy fájdalmai vannak. Az orvosok azt mondják, Hart teljes felépülése hónapokig is eltarthat, a fizikai rehabilitációja hamarosan megkezdődik.

Mindamellett, hogy örülünk annak, hogy nem lett komolyabb baja Hart-nak, mert könnyen le is bénulhatott volna, azt érdemes tudni, hogy a színész jelenlegi projektje, a Jumanji: A következő szint utómunkálatai még zajlanak, egészen pontosan az utószinkron. Kérdés, hogy a baleset miatt elhalasztják a film premierjét, vagy valamit kitalálnak.

Borítókép: Daily Wire