promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Svájci bicska fénykard a javából
Borítókép:  Disney
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rey lehet feszít a sötét oldalon, de a rajongók nem kímélik a készítőket.

A fénykard evolúció már egy ideje tart a Csillagok Háborújában, és a George Lucas által megálmodott fegyvert már sokszor átalakították a széria során.

Igazából a Darth Maul által használt dupla pengés fénykardnak a Baljós árnyakban még láttam is értelmét. A Sithnek itt két Jedivel kell megküzdenie, így muszáj bevetni egy kis trükköt, hogy ez kivitelezhető legyen. Persze Obi-Wan Kenobi az egypengés fénykardjával is lenyomja a gonosz mestert.

Hogy Kylo Ren fénykardja miért néz ki úgy, mint egy feszület, azt már senki sem tudta megfejteni. Szerintünk veszélyes, hogy oldalt is vannak pengéi. Csoda, hogy Ren még nem vágta meg magát vele véletlenül.

Amióta kint van a Skywalker korának D23-as kedvcsinálója, azóta a legtöbb rajongó azt találgatja, hogy mi ez a sötét Rey utalás. A legtöbben letudták annyival, hogy ez egy látomás, amire elég nagy sansz van.

Azonban az internet népe nem igazán normális, így inkább a fénykardra mentek rá, amiből egy lelkes rajongó azonnal svájci bicskát csinált. Miközben küzdök a Jedikkel, fel tudom vágni a szalámit, és végre a boromat is ki tudom bontani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás