Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Böde Dani elhagyta családját, és összejött a Ferencváros kézikapusával

Böde Dani elhagyta családját, és összejött a Ferencváros kézikapusával

Színes

Böde Dani elhagyta családját, és összejött a Ferencváros kézikapusával

Színes

TK 10:50

Böde Dániel hét évet töltött a Ferencvárosban, majd visszatért nevelőegyesületébe, de családi élete összeomlott.

Böde Dánielt mindenki úgy ismerte, mint szerető férj, családapa, aki hét esztendő után visszatér Paksra, tovább edzi szülőfaluja csapatát. Házat épít Madocsán, és ott fog élni feleségével, valamint három gyermekével.

Paksra visszatért, ám a családi élete összeomlott – írja a Ripost. A lap szerint hiába született meg áprilisban a család harmadik gyermeke, ez már nem segített Böde Dani, és felesége kapcsolatán.

A Ripost úgy tudja, hogy a labdarúgóra hamar rátalált a szerelem, ugyanis egy párt alkot a Ferencváros női kézilabda-csapatának kapusával, Bíró Blankával.

„Aki ismeri Danit, az tudhatja, mindent megtett a házasságáért, a családjáért, azonban volt egy pont, amikor nem ment tovább. Blankával először a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn láthatta több ember. Együtt érkeztek a VIP-páholyba, végig egymás mellett ültek, szurkoltak, s mindenki láthatta, hogy együtt vannak, nem titkolóznak.”

A lap megkérdezte Bödét, aki nem kívánt válaszolna a magánéletét firtató kérdésre, míg Bíró Blanka annyit válaszolt, hogy most a kézilabda-csapat előtt álló feladatokra kíván koncentrálni.

#jazzpiknik2019 #paloznakijazzpiknik #paloznak #concert

Blanka Bíró (@biroblanka) által megosztott bejegyzés,

Portálunk munkatársai is körbekérdezték a Ferencvároshoz közel álló kapcsolataikat, akik egymástól függetlenül megerősítették, hogy a két sportoló egy párt alkot.

Borítókép: Böde Dániel a válogatottban is kőkeményen küzd a védőkkel. Forrás: AFP/Kisbenedek Attila