promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koncertje után mentővel szállították kórházba Kis Grófót
Borítókép:  Kis Grófo és családja. Forrás: Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kis Grófo napjaink egyik legtöbb koncertet adó énekese, ám szervezete most egy jelzést küldött a mulatóskirálynak.

[[adv]]

Két hónappal ezelőtt jelent meg Kis Grófo legújabb klipje, amiben a „csajozási” technikára tanítja rajongóit:

[[cikk]]

Azonban a koncerteket ipari mennyiségben daráló zenészt és családját nagy ijedség érte. A mulatóskirály a Blikknek mesélt az átélt élményekről:

„Óriási nyomást éreztem a gyomromban, addig nem is tudtam, hogy létezik ekkora fájdalom. Nem tudtuk, mi okozhatja, mentőt hívtunk, és bementünk a kórházba, ahol alaposan kivizsgáltak. Kiderült, hogy valószínűleg a stressz és a teljes kimerültség okozta a bajt. Az orvosok szerint legyengülhetett az immunrendszerem, köszönhetően az elmúlt évek hajtásának. Beleköltözött a stressz a gyomromba.”

Van olyan nap, amikor Kis Grófo három fellépést is vállal, és a szervezet nem bírta ezt a túlhajszolt életmódot:

„Ez a szokásosnál idegesebb este volt, mert nagy volt aznap a vihar és nem tudtunk úgy haladni, ahogy szerettünk volna. A szervező folyton hívott minket telefonon, merre járunk, de egyébként is az a típus vagyok, aki izgul fellépés előtt. Aggódom, hogy minden rendben van-e a technikával, hány ember jött el a koncertre, hogy fogadnak.”

Természetesen a zenész családja sem nézte tétlenül, hogy a ház ura szenved, és csak hat-hét óra után engedték ki a kórházból, így megígértették vele, hogy visszavesz a tempóból. Hogy ebből aztán mennyit akar, és mennyit tud betartani Kis Grófo, az már más kérdés:

„A családomnak is megígértem, megpróbálok lassítani, mert halálra rémültek. Édesapám is, aki a hír hallatán messziről rohant be hozzám a kórházba. A feleségemről nem is beszélve, aki a picivel otthon izgult értem. Az a baj, hogy nem szeretek csalódást okozni a közönségemnek, arról szó se lehet, hogy lemondjak egy bulit, és nemet is nehezen mondok. Van, aki egy évre előre foglalt le, mert a fiának az a vágya, hogy találkozzon velem a születésnapján. Egy ilyen apukának mit mondhatnék?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás