promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Saját főzőműsort kapott Lola
Borítókép:  Lola és barátja. Forrás: Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lola, és a Petőfi TV szerint nem egy átlagos főzőműsorra kell számítani.

[[adv]]

Lola műsorának a neve Lola kicsi konyhája, az énekes-műsorvezető kedvenc receptjeivel fogja hétről-hétre várni a nézőket. Természetesen napjainkban annyi féle-fajta főzőműsor van, hogy valami pluszt is kell adni a nézőknek. A tájékoztatás szerint az íncsiklandó receptek mellett, fontos szerepet kapnak beszélgetések is a műsorban, ahol olyan témák merülnek majd fel, mint a párkapcsolat és a család – írja az Origo.

„Nagyon szeretek főzni, számomra ez kikapcsolódás. Jó érzés finom étellel várni a páromat, vagy elkészíteni egy új receptet. Kifejezetten szeretem a magyaros konyhát, de az olaszos ételek és a tengeri herkentyűk is közel állnak hozzám. A Lola kicsi konyhája nem egy profi főzős műsor, nem a különleges konyhai fogásokról szól, hanem arról, hogy aki akar, az tud is főzni, és hogy kis odafigyeléssel milyen finom ételeket készíthetünk. Sosem késő elkezdeni, én például húszéves koromig nem is próbálkoztam.”

Természetesen a kínos témák is terítékre kerülhetnek:

„Szeretnénk megmutatni, hogy Szeretnénk megmutatni, hogy milyen jókat lehet beszélgetni a konyhában. Főzés közben sokkal lazábban, kötetlenül lehet társalogni milyen jókat lehet beszélgetni a konyhában. Főzés közben sokkal lazábban, kötetlenül lehet társalogni.”

Az első adást augusztus 26-án láthatjátok a Petőfi TV-n, amelynek vendége, az énekesnő műsorvezető-társa, Csitári Gergő. Lola egy igazi randi-menü (rozé kacsamell káposztás haséval, desszert: csoki szuflé eperrel) elkészítését tanítja meg a férfinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás