promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Suzy úgy nézett Jollyra, hogy a férfi elgyengült, és minden jött magától
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy hónap különélés után, Jolly rájött arra, hogy Suzy mellett a helye.

[[adv]]

Pénteken még csak meg nem erősített értesüléseink voltak arról, hogy Jolly és Suzy újra egymásra talált.

A Blikknek azonban elárulták, hogy négy hónap különélés után újra megpróbálják együtt. A válási papírok már az ügyvéd asztalán voltak, ám Jolly hallogatta az aláírást, a többiről pedig meséljen ő maga:

„Eddig is nagyon nehéz volt a fellépéseken a szerelmes duetteket előadni ebben a helyzetben. Pár hete azonban az egyik dalnál Suzy úgy nézett rám, hogy elgyengültem. Beláttam, ő az igazi. Egyikünk sem hibátlan. Minden egyes napot reggeltől estig, plusz az éjszakákat is együtt töltjük tíz éve. Talán túl sokat is voltunk együtt... Ezért mindkettőnknek voltak sérelmei, amik halmozódtak. Elkerülhetetlen volt a robbanás, de kellett ez a külön töltött négy hónap, mert nem volt olyan nap, hogy Suzy vagy a kislányunk, Zsuzsika ne jutott volna az eszembe.Mindenki azt gondolja, megcsaltam a feleségemet, pedig csak a szakítás után jöttem össze Barbarával. De az már a múlt. A lényeg, rájöttünk, egymáshoz tartozunk.”

Suzy elmondta, hogy nehéz hónapokon van túl, de most már újra boldog:

„Nőként olyan traumának éltem meg Jolly elköltözését, mintha meghalt volna egy szerettem, de örülök, hogy újra együtt vagyunk. Szeretem Jollyt, és ha egy fájdalmas szakítás kellett is hozzá, kiderült, ő is szeret engem.”

Azonban az újrakezdéshez tiszta lappal kell indulni, ezért komoly döntést hozott a házaspár.

„Amikor szakítottunk, albérletbe mentem, bár maradt ott néhány holmi. Mégis rossz emlékek kötődnek a házhoz, ezért úgy döntöttünk, eladjuk és egy új otthonban kezdünk új életet.”

– mondta Jolly.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás