promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez sem mindennapos: Kim Kardashian gyerekei körében – fotó
Borítókép:  Kim Kardashian, Kanye West, Kendall Jenne, Kylie Jenner, Scott Travis a New York-i MET-gálán. Forrás: AFP/Angela Weiss
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világ egyik legtöbbet fotózott celebje Kanye West felesége, Kim Kardashian különleges fotót osztott meg a nyilvánossággal.

A vitán felül áll, hogy a világ egyik legfényűzőbb életét élő celebe, Kim Kardashian. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy évekkel ezelőtt egy valóságshow keretében mutatták be a Kardashian-klán mindennapjait. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy a család jólétének alapjait O. J. Simpson barátjának, majd a bíróságon őt védő csapat tagjajának, Robert Kardashiannak köszönhetik a gyerekek.

A legidősebb Kardashian-lány 2007-ben szerzett hírnevet magának, amikor nyilvánosságra került szexvideója, amiért 5 millió dolláros kártérítést ítélt meg neki a bíróság. Kim Kardashian a valóságshow mellett egy butikláncot is felépített, így üzletasszonyként is megállta a helyét. Azonban az ismertségén még tudott egyet csavarni, amikor harmadszor is ment férjhez ment. Jelenlegi férje nem más, mint Kanye West rapper.

 

Kim Kardashian szinte napi rendszerességgel posztol képeket az Instagramra, követői már mindegyik gyermekét is láthatták. Azonban legutóbbi posztja történelmi lett, hiszen olyan még nem volt, hogy egyszerre, mind a négy gyermek együtt szerepel egy kép. A család éppen a Bahamákon nyaral, ott sikerült elkészíteni a felvételt.

‪Bahamas Pics Coming Up! I thought taking a pic with three kids was hard OMG this is almost impossible! ‬

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

A kedvelések száma átlépte az ötmilliót, miközben a hozzászólások között természetesen megtaláljuk a Kardashian család tagjainak írásait is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás