Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Orosz Barbara: Elérkezett az idő...

Orosz Barbara: Elérkezett az idő...

Színes

Orosz Barbara: Elérkezett az idő...

Színes

TK 16:16

A TV2 műsorvezetője, Orosz Barbara néhány hete arról számolt be, hogy elpusztult Loulou nevű macskája.

Orosz Barbara, aki a TV2 egyik műsorának, a Tűsaroknak a műsorvezetője, néhány hete fájdalmas hírrel szembesült. Elpusztult az egyik macskája, mégpedig Loulou. Azonban a népszerű műsorvezető máris megtalálta Loulou utódját, mégpedig egy kis vörös macska személyében – vette észre a Ripost. Orosz Barbara Instagram-oldalán mutatta meg a kis szőrmókot:

„Elérkezett az idő..
Loulou szerelmem mindig velünk lesz, és feledhetetlen nyomot hagyott bennünk.
Egyben biztos voltam, hogy sem érzésben, sem kinézetben nem keresem azt, aki a helyébe léphet, mert hiszem, hogy csakúgy mint a különleges személyiségű emberek, akikre mindig emlékezni fogunk, úgy az állatok is pótolhatatlanok.
Ezért úgy gondoltam, nem is én választom ki Stella új kis barátját, hanem rábízom a döntést.
És mivel az én öntörvényű vörösöm azonnal belezúgott ebbe az apróságba, örömmel vàrom a kis LIV bébi érkezését néhány hèt múlva.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

És akkor.. Elérkezett az idő.. Loulou szerelmem mindig velünk lesz, és feledhetetlen nyomot hagyott bennünk. Egyben biztos voltam, hogy sem érzésben, sem kinézetben nem keresem azt, aki a helyébe léphet, mert hiszem, hogy csakúgy mint a különleges személyiségű emberek, akikre mindig emlékezni fogunk, úgy az állatok is pótolhatatlanok. Ezért úgy gondoltam, nem is én választom ki Stella új kis barátját, hanem rábízom a döntést. És mivel az én öntörvényű vörösöm azonnal belezúgott ebbe az apróságba, örömmel vàrom a kis LIV bébi érkezését néhány hèt múlva. #red #cat #baby #lovely @orosz_barbara_tusarok @gabriellakondi

Orosz Barbara-Tűsarok (@orosz_barbara_tusarok) által megosztott bejegyzés,

Ha már Instagram és macska, akkor ajánlunk egy olyan tárgyat, amivel a tökéletes macskaszelfit is meg lehet örökíteni. Ha kedved kaptál, akkor ide kattintva azonnal meg is tudod vásárolni!

Borítókép: Instagram