Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Férfi vert nőt, nő vert férfit: már Disneyland sem biztonságos – videó

Férfi vert nőt, nő vert férfit: már Disneyland sem biztonságos – videó

Színes

Férfi vert nőt, nő vert férfit: már Disneyland sem biztonságos – videó

Színes

TK - 2019.07.27. 12:12

Ellátogatsz Disneylandba, hogy kikapcsolódj, szórakozz, erre olyan bunyó közepébe csöppensz, amit, ha nem látsz, akkor nem hiszel el!

Talán nincs olyan gyermek a bolygón, aki ne szeretne egyszer eljutni Disneylandbe. Aztán van, akinek sikerült, és van, akinek nem.

Földünk több országában is van már Disneyland, legutóbb a kaliforniai Anaheimben található került a figyelem középpontjába, hiszen újabb látványossággal bővült a park: megnyílt a Star Wars egyik képzeletbeli helyszíne, a Galaxy's Edge.

Nem kellett sokat várni, újra mindenki a Disneylandről beszél, de most egészen más kontextusban. Július 9-én került fel a világhálóra egy több mint négy perces felvétel arról, ahogy két család tagjai (vagy néhány járókelő?) összeverekednek a mesevilág figurái között. Itt, a szerkesztőségben megpróbáltuk kielemezni, hogy ki kivel van, és ki a főkolompos – végül lett egy tippünk... –, de őszintén szólva nagy magabiztossággal nem állítjuk, hogy minden részlet a helyére került.

Attól azért elámultunk, hogy mekkora ütéseket mérnek egymásra a felek. Sportnyelven szólva: volt, akit KO-val földre vittek. Az egészben az a legmeglepőbb, hogy több percnek kell eltelnie, mire megérkeznek a biztonsági szolgálat tagjai (ki gondolná, hogy pont Disneyland közepén robban ki egy tömegbunyó?), és megpróbálják lecsillapítani a feleket. Azonban addigra páran már kórházi ápolásra szorulnak.

A Facebookon a felvételt már több mint hatmillióan látták, de a legnagyobb videómegosztóra egy hosszabb verzió került fel.

Borítókép: a Disneyland ikonikus kastélya Sanghajban. Forrás: AFP