Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Úgy tűnik, hogy végre egy húron pendül Katalin hercegné és Meghan hercegné

Úgy tűnik, hogy végre egy húron pendül Katalin hercegné és Meghan hercegné

Színes

Úgy tűnik, hogy végre egy húron pendül Katalin hercegné és Meghan hercegné

Színes

TK 10:45

Amióta Meghan Markle feleségül ment Harry herceghez, azóta se szeri, se száma azoknak a pletykáknak, miszerint az ifjú ara nem akarja magát elfogadtatni a királyi családdal.

Se vége, se hossza azoknak a jól értesült, bennfentes susmusoknak, miszerint Meghan Markle rigolyái miatt újabb és újabb személyzeti tagok mondanak fel. Valamennyire lehet alapja néhány pletykának, hiszen Meghan hercegné már vagy a harmadik segítőjét fogyasztja. A brit alattvalókat, és bulvárhírekre érzékeny olvasókat még jobban érdekli, hogy vajon milyen a kapcsolata sógorával, valamint Vilmos feleségével, Katalinnal.

Nem is olyan régen mi is beszámoltunk arról, hogy Vilmosékkal ellentétben, Meghanék nem lesznek ott Harry exe, a népszerű énekesnő Ellie Goulding augusztusi esküvőjén.

Az elmúlt egy-másfél évben az angol pletykalapok szinte hetente arról számoltak be, hogy a két hercegné minden szinten rivalizál egymással. Azonban az utóbbi időben mintha megváltozott volna valami: néhány hete a wimbledoni tenisztorna női fináléját is együtt nézték meg a helyszínen.

Mindebből a Mirror arra következtet, hogy valami megváltozott a két nő kapcsolatában. Sőt, most már egészen gyakran jelennek meg közösen, sokszor férjeik, Harry és Vilmos társaságában. A lapnak nyilatkozott a királyi család egyik neves szakértője, Carolyn Durand, aki szerint az anyaság hozta közelebb egymáshoz a két hercegnét:

„Tudomásom szerint Katalin rendkívül sokat segített Meghannak a szülés előtti napokban, pedig ugyebár mindenhol azt olvashattuk, hogy nagy feszültség dúl közöttük. Katalin mindent megtesz annak érdekében, hogy Meghan beilleszkedjen a családba. Ennek érdekében gyakran beszélnek és írnak is egymásnak.”

Borítókép: Katalin és Meghan a wimbledoni női tenisztorna döntőjét is közösen kísérték figyelemmel. Forrás: AFP