promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy tűnik, hogy végre egy húron pendül Katalin hercegné és Meghan hercegné
Borítókép:  Katalin és Meghan a wimbledoni női tenisztorna döntőjét is közösen kísérték figyelemmel. Forrás: AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amióta Meghan Markle feleségül ment Harry herceghez, azóta se szeri, se száma azoknak a pletykáknak, miszerint az ifjú ara nem akarja magát elfogadtatni a királyi családdal.

[[adv]]

Se vége, se hossza azoknak a jól értesült, bennfentes susmusoknak, miszerint Meghan Markle rigolyái miatt újabb és újabb személyzeti tagok mondanak fel. Valamennyire lehet alapja néhány pletykának, hiszen Meghan hercegné már vagy a harmadik segítőjét fogyasztja. A brit alattvalókat, és bulvárhírekre érzékeny olvasókat még jobban érdekli, hogy vajon milyen a kapcsolata sógorával, valamint Vilmos feleségével, Katalinnal.

Nem is olyan régen mi is beszámoltunk arról, hogy Vilmosékkal ellentétben, Meghanék nem lesznek ott Harry exe, a népszerű énekesnő Ellie Goulding augusztusi esküvőjén.

Az elmúlt egy-másfél évben az angol pletykalapok szinte hetente arról számoltak be, hogy a két hercegné minden szinten rivalizál egymással. Azonban az utóbbi időben mintha megváltozott volna valami: néhány hete a wimbledoni tenisztorna női fináléját is együtt nézték meg a helyszínen.

Mindebből a Mirror arra következtet, hogy valami megváltozott a két nő kapcsolatában. Sőt, most már egészen gyakran jelennek meg közösen, sokszor férjeik, Harry és Vilmos társaságában. A lapnak nyilatkozott a királyi család egyik neves szakértője, Carolyn Durand, aki szerint az anyaság hozta közelebb egymáshoz a két hercegnét:

„Tudomásom szerint Katalin rendkívül sokat segített Meghannak a szülés előtti napokban, pedig ugyebár mindenhol azt olvashattuk, hogy nagy feszültség dúl közöttük. Katalin mindent megtesz annak érdekében, hogy Meghan beilleszkedjen a családba. Ennek érdekében gyakran beszélnek és írnak is egymásnak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás