promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vilmosékkal szemben Harry nem kíváncsi exe, Ellie Goulding esküvőjére
Borítókép:  Ellie Goulding egy New York-i koncertjén. Forrás: AFP/Mike Coppola
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ellie Goulding nem haragtartó és a királyi család több tagját is meghívta a ceremóniára.

[[adv]]

2018 augusztusában egy kis, apró újsághirdetésben adta a világ tudtára Ellie Goulding, és párja, Caspar Jopling, hogy eljegyezték egymást. A fiatalok a The Times-ban adták fel a hirdetést kép nélkül, rövid szöveggel, mely szerint Jopling megkérte Goulding kezét, aki igent mondott. Állítólag szándékosan írták el az énekesnő nevét, és így a születési név, vagyis az Elena került bele a hirdetésben. Ez azonban nem tévesztette meg a rajongókat, akik gratulációkkal árasztották el Ellie Goulding közösségi oldalait.

Az énekesnő és Harry herceg állítólag 2016-ban egy ideig együtt jártak, bár ezt sohasem erősítették meg hivatalosan, annak ellenére, hogy egyszer éppen csókolózás közben kapták rajta őket. Három hónappal ezelőtt pedig mindketten megjelentek Sir David Attenborough új természetfilmjének londoni bemutatóján, ahol egyes hírek szerint nagyon jól elvoltak egymással.

Ellie Goulding augusztusban tartja 300 fős esküvőjét, amelyre meghívta Harry-t és Meghan-t is, ha már egyszer őt is meghívták a pár tavaliy esküvőjére. Azonban a Mirror értesülései szerint II. Erzsébet unokája, és felesége nem lesznek ott a ceremónián. A lap szerint az ellenben biztos, hogy a királyi családból többen is részt vesznek az eseményen, ugyanis az énekesnő jó kapcsolatot ápol Beatrix és Eugénia hercegnőkkel.

A meghívás érdekessége, hogy Harryékkel ellentétben Vilmos és Katalin – gyerekeik nélkül – ott lesznek a lagzin, ahol rajtuk kívül olyan hírességek is jelezték részvételüket, mint Rita Ora és Ed Sheeran, vagy például Elton John.

Az énekesnő csak 20 000 fontot (majd 7,5 millió forint) költ virágokra, az esküvőt egy fesztivál stílusú helyszínen tartják majd meg, és a zenét egy DJ szolgáltatja, aki Goulding kedvenceiből, a '90-es évek muzsikából játssza a talpalávalót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás