promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy fotó Lady Gagáról, erről mindenki pletykálni fog
Borítókép:  Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik velencei bemutatóján 2018. augusztus 31-én. Forrás: AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lady Gaga felvett egy szűk fekete ruhát, és minden szem rászegeződött. A fotót látva pedig csak egy kérdés foglalkoztatja a rajongókat.

[[adv]]

Lady Gaga mindig is híres volt arról, hogy szűk és extrém ruhákban jelenjen meg a rajongók előtt. Ha volt rá módja, akkor a botrányokozás sem okozott gondot számára. Május elején a MET-gálán valóságos sztriptízt mutatott be 16 perc alatt. Nem volt véletlen, hogy mindenki a bevonulásáról beszélt.

Aztán történt egy pálfordulás: csak bő és slampos ruhákban lehetett látni az énekesnőt, ami nem kevés pletykára adott okot. Az egyik az volt, hogy összeboronálták Bradley Cooperrel, akivel a Csillag születik című filmet forgatták, amiért Gaga Oscar-díjat is kapott.

Egyesek már azt is tudni vélték, hogy nem csak összejött Cooperrel, hanem gyereket is vár a férfitől. Természetesen az énekesnő minden lehetséges fórumon tagadta, hogy viszonya lenne a színésszel.

A szóbeszéd kezdett elcsendesülni, amikor Lady Gaga egy este alatt, egy fotóval követ dobott a mozdulatlan állóvízbe. Egy rendezvényre érkezve egy olyan fotót sikerült készíteni az énekesnőről, amelyen furcsán domborodik a hasa a szűk latex ruhában. 

Neked mi a véleményed? Áldott állapotba került Gaga, vagy csak kicsit többet evett a kelleténél?

(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás