Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A nap, amikor Jack Sparrow besétált a gyerekkórházba

A nap, amikor Jack Sparrow besétált a gyerekkórházba

Színes

A nap, amikor Jack Sparrow besétált a gyerekkórházba

Színes

Gaba 20:00

A Karib-tenger kalózainak főkalóza, Jack Sparrow egy napon besétált egy rákos gyermekeket ápoló kórházba. A gyerekek alig hiszik el, amit látnak, Johnny Depp fantasztikus akciója megér egy háromperces videót.

Aki töltött már sok időt kórházban, tudja, hogy milyen hatalmas mentális megterhelést jelent a bentfekvés. A fizikai része egy dolog, agyban sem könnyű foldolgozni, hogy az ember legfeljebb a folyosóra, vagy a kertbe mehet ki sétálni, tovább nem. Épp ezért fontos, hogy az ember kapjon néha lelki kapaszkodót. Ilyen lehet például, ha a szobánk ajtaján egyszer csak bekukucskál Jack Sparrow kapitány. Nem, nem egy bohóc elmaszkírozva, hanem az eredeti Sparrow A Karib-tenger kalózaiból.

Johnny Depp fogta magát, és a Children's Hospital Foundation videóján besétált egy rákos gyerekeket kezelő intézménybe. Azzal a fura járásával, talpig Jack Sparrownak maszkolva. Még egy kalóztársa is elkísérte. A gyerekek reakciója aranyat ér, íme:

Valaki karddal fogadja, kalózkalapban, más aranypénzt kap tőle, ám a széles mosoly sehol sem marad el. Ahogy az ölelések és a közös fotók sem. Bearanyozta a kórház apró lakóinak életét, annyi szent, ezt a napot sohasem fogják elfelejteni.

Borítókép: Facebook/Movie Art