promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nap, amikor Jack Sparrow besétált a gyerekkórházba
Borítókép:  Facebook/Movie Art
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Karib-tenger kalózainak főkalóza, Jack Sparrow egy napon besétált egy rákos gyermekeket ápoló kórházba. A gyerekek alig hiszik el, amit látnak, Johnny Depp fantasztikus akciója megér egy háromperces videót.

Aki töltött már sok időt kórházban, tudja, hogy milyen hatalmas mentális megterhelést jelent a bentfekvés. A fizikai része egy dolog, agyban sem könnyű foldolgozni, hogy az ember legfeljebb a folyosóra, vagy a kertbe mehet ki sétálni, tovább nem. Épp ezért fontos, hogy az ember kapjon néha lelki kapaszkodót. Ilyen lehet például, ha a szobánk ajtaján egyszer csak bekukucskál Jack Sparrow kapitány. Nem, nem egy bohóc elmaszkírozva, hanem az eredeti Sparrow A Karib-tenger kalózaiból.

Johnny Depp fogta magát, és a Children's Hospital Foundation videóján besétált egy rákos gyerekeket kezelő intézménybe. Azzal a fura járásával, talpig Jack Sparrownak maszkolva. Még egy kalóztársa is elkísérte. A gyerekek reakciója aranyat ér, íme:

Valaki karddal fogadja, kalózkalapban, más aranypénzt kap tőle, ám a széles mosoly sehol sem marad el. Ahogy az ölelések és a közös fotók sem. Bearanyozta a kórház apró lakóinak életét, annyi szent, ezt a napot sohasem fogják elfelejteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás